AK Gençliğin Buluşma Noktası
♥ Oku Beni Ey Kitap! ♥ AK Parti Forum Farkıyla ! Belirlenmiş bir kitabın üyeler tarafından okunduğu, yorumlandığı ve bilgi akışının sağlandığı bir bölümdür.

Stil
Seçenekler

Alt 02-23-2009, 18:20   #1
Kullanıcı Adı
Fasl-ı Gül
Arrow Mustafa İSLAMOĞLU- YÜREK DEVLETİ

Bilelim ki, Medine önce yüreklerde kuruldu, ona Mekke’de hamile kalmıştı mü’minler. Göğüslerinde bir muştu gibi besleyip büyüttükleri bu nurtopu çocuğun adıdır Medine Devleti. İçimizdeki devletten habersiz yaşayan bizlerin, dahası,
yürek devletini olumsuz davranışlarla kıyasıya tarumâr eden bizlerin, devletten söz etmesi şov yapmaktır.

Eğer, dünyadaki insana ve insandaki dünyaya varlığın, harcadıkça çoğalan ortak sermayesi sevgi hakim olmayacaksa, nasıl sağlanacaktır “insan”ın mutluluğu ?

Ve yüreklerin işgal altında olduğu bir toplumda, sevmeyi neyle, nasıl becerecektir insanlar ?

Yeni satırlar keşfedilmek için bizleri bekliyor kıymetli arkadaşlar..

Kitapla alakalı yorumlarımızı bu başlık altında paylaşalım inşaallah..

Ve mahzun bırakmayalım sayfamızı..

Mustafa İSLAMOĞLU- YÜREK DEVLETİ. Beraber Okuyoruz...

1. gönülden

2. çilik

3. HAYATIŞIĞI

4. dirilis.f

5. AY IŞIĞI

6. yalçın

7. siyah gül 07

8. duyguseli

9. parabol

10. Bilgi Müdavimi

11. Enfal

12. özgün_genç

13. Feyza

14. Müjdat

15. Eva

16. DolunAy Kadim

17. dilemma

18. sergüzeşt

19. hakan11

20. şidaam

21. rukayye

22. emine demir

23.

İlerlemeye devam ediyoruz..

selam ile..

Konu Fasl-ı Gül tarafından (02-23-2009 Saat 18:24 ) değiştirilmiştir..
Fasl-ı Gül isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 02-26-2009, 20:21   #2
Kullanıcı Adı
Fasl-ı Gül
Kıymetli Arkadaşlar;

Yeni kitabımız belirlendi ve okuma yolunda ilerlemek isteyen kardeşlerimizle okumaya devam demek istiyorum.. Ama artık sessiz kaldı semtimiz..

Seçim arefesi, yoğunluk üst derecede olsa da, okumaya ayırılacak yarım saatimiz yapılacak diğer işlerimizin bereketlenmesine vesile olacaktır belki de..

Desteklerinizi bekliyoruz arkadaşlar.. Yalnız olmadığımı biliyorum ama yanımda kimler var onu da duymak istiyorum..

selam ile..
Alt 02-26-2009, 20:24   #3
Kullanıcı Adı
themither!
mustafa islamoğlu hocama hayranım..Allah ondan binlerce kere razı olsun!..inşallah bu kitabını da bulursam okuyacağım..
themither! isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-28-2009, 11:50   #4
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Yalnız ben bu kitabı okumuştum.. 2 yıl kadar oluyor..

Çok önemli, çok faydalanılacak bir çalışma arkadaşlar..

Kesinlikle tavsiye olunur..
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-28-2009, 12:46   #5
Kullanıcı Adı
Cerrah
Bende tavsiye ederim.
Alt 03-01-2009, 15:09   #6
Kullanıcı Adı
Fasl-ı Gül
Alıntı:
themither! Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
mustafa islamoğlu hocama hayranım..Allah ondan binlerce kere razı olsun!..inşallah bu kitabını da bulursam okuyacağım..

Okumanız çok güzel olacaktır.. Forumda kitap okuma etkinliği adına beraber okumalar yapıyoruz ve dilerseniz "beraber okuma" listesine sizin isminizi de dahil edebiliriz.. Uzun bir yolculuk, sebat edecek tüm arkadaşlara kapımız açık...

Alıntı:
özgün genç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yalnız ben bu kitabı okumuştum.. 2 yıl kadar oluyor..

Çok önemli, çok faydalanılacak bir çalışma arkadaşlar..

Kesinlikle tavsiye olunur..

Kitabı ben de yaklaşık beş sene önce okumuştum ama bazı kitaplar tekrar hatırlanmaktan çok hoşlanırlar ve bu hatırlayış adına daha önceden gizledikleri pek çok sırrı aşikar ederler. Bu açıdan tekrar okumak, kendimizi yenilemek adına, düşünce dünyamızdaki değişiklikleri görmek adına, faydalı olacaktır kanaatindeyim..

Alıntı:
Cerrah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bende tavsiye ederim.

Kardeşim, bundan sonraki okumalarımızda sizinde isminizi görmek istiyoruz. Eğer okumalarımıza katılmak istiyorsanız buradan bilgi alıp aramıza katılabilirsiniz..

selam ile..

Alt 03-02-2009, 16:19   #7
Kullanıcı Adı
Cerrah
Bende katılmak isterim.Ama bu kitabı okudum.Diğer kitapları okuyabilirim
Alt 03-04-2009, 21:42   #8
Kullanıcı Adı
Fasl-ı Gül
Cerrah kardeşim, şimdiden hoşgeldin aramıza.. Diğer kitabımızı okumaya başladığımızda isminizi listemize ekleyeceğiz inşaallah..

Kitabı temin eden, okumaya başlayan ya da bitiren arkadaşlarımız düşüncelerini bizlerle paylaşabilirler.. Kitabımızı temin etme süresini de hesaba katarak 22.03.09 gününün son tarih olması uygun olur diye düşünüyoruz.. Süremiz kitap için biraz fazla lakin gerek öğrenci arkadaşlarımızı, gerek seçim arefesinde yoğun olarak çalışan arkadaşlarımızı düşünerek süreyi bu şekilde ayarlamayı uygun gördük.

Yorumlarınızı ve düşüncelerinizi bekliyoruz..

selam ile..
Alt 03-05-2009, 20:59   #9
Kullanıcı Adı
Fasl-ı Gül
Mustafa İslamoğlu ve düşünceleri ile ilgili mesajlar bu başlığa taşınmıştır. Tartışmanın seviyeli bir ortamda devam etmesi ve emeğe saygı adına hiçir mesaj silinmemiştir.

Editör.
Alt 03-17-2009, 00:12   #10
Kullanıcı Adı
emine demir
((diriliş nikli üyeden alıntı))

''Kitabı temin eden, okumaya başlayan ya da bitiren arkadaşlarımız düşüncelerini bizlerle paylaşabilirler.. Kitabımızı temin etme süresini de hesaba katarak 22.03.09 gününün son tarih olması uygun olur diye düşünüyoruz.. Süremiz kitap için biraz fazla lakin gerek öğrenci arkadaşlarımızı, gerek seçim arefesinde yoğun olarak çalışan arkadaşlarımızı düşünerek süreyi bu şekilde ayarlamayı uygun gördük.

Yorumlarınızı ve düşüncelerinizi bekliyoruz..

selam ile..''

arkadaşlar kitabı bulamıyorum bir türlü,halk kütüphanesine kitapçılara baktım,arkadaşlara sordum temin edemedim.bir sonraki kitabta inşaallah muaffak olurum..

Konu emine demir tarafından (03-17-2009 Saat 00:15 ) değiştirilmiştir..
emine demir isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)