02-23-2009, 18:20 | #1 |
Mustafa İSLAMOĞLU- YÜREK DEVLETİ
Bilelim ki, Medine önce yüreklerde kuruldu, ona Mekke’de hamile kalmıştı mü’minler. Göğüslerinde bir muştu gibi besleyip büyüttükleri bu nurtopu çocuğun adıdır Medine Devleti. İçimizdeki devletten habersiz yaşayan bizlerin, dahası, yürek devletini olumsuz davranışlarla kıyasıya tarumâr eden bizlerin, devletten söz etmesi şov yapmaktır. Eğer, dünyadaki insana ve insandaki dünyaya varlığın, harcadıkça çoğalan ortak sermayesi sevgi hakim olmayacaksa, nasıl sağlanacaktır “insan”ın mutluluğu ? Ve yüreklerin işgal altında olduğu bir toplumda, sevmeyi neyle, nasıl becerecektir insanlar ? Yeni satırlar keşfedilmek için bizleri bekliyor kıymetli arkadaşlar.. Kitapla alakalı yorumlarımızı bu başlık altında paylaşalım inşaallah.. Ve mahzun bırakmayalım sayfamızı.. Mustafa İSLAMOĞLU- YÜREK DEVLETİ. Beraber Okuyoruz... 1. gönülden 2. çilik 3. HAYATIŞIĞI 4. dirilis.f 5. AY IŞIĞI 6. yalçın 7. siyah gül 07 8. duyguseli 9. parabol 10. Bilgi Müdavimi 11. Enfal 12. özgün_genç 13. Feyza 14. Müjdat 15. Eva 16. DolunAy Kadim 17. dilemma 18. sergüzeşt 19. hakan11 20. şidaam 21. rukayye 22. emine demir 23. İlerlemeye devam ediyoruz.. selam ile..
Konu Fasl-ı Gül tarafından (02-23-2009 Saat 18:24 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
02-26-2009, 20:21 | #2 |
Kıymetli Arkadaşlar;
Yeni kitabımız belirlendi ve okuma yolunda ilerlemek isteyen kardeşlerimizle okumaya devam demek istiyorum.. Ama artık sessiz kaldı semtimiz.. Seçim arefesi, yoğunluk üst derecede olsa da, okumaya ayırılacak yarım saatimiz yapılacak diğer işlerimizin bereketlenmesine vesile olacaktır belki de.. Desteklerinizi bekliyoruz arkadaşlar.. Yalnız olmadığımı biliyorum ama yanımda kimler var onu da duymak istiyorum.. selam ile.. |
|
02-26-2009, 20:24 | #3 |
mustafa islamoğlu hocama hayranım..Allah ondan binlerce kere razı olsun!..inşallah bu kitabını da bulursam okuyacağım..
|
|
02-28-2009, 11:50 | #4 |
Yalnız ben bu kitabı okumuştum.. 2 yıl kadar oluyor..
Çok önemli, çok faydalanılacak bir çalışma arkadaşlar.. Kesinlikle tavsiye olunur.. |
|
02-28-2009, 12:46 | #5 |
Bende tavsiye ederim.
|
|
03-01-2009, 15:09 | #6 | ||
Alıntı:
Okumanız çok güzel olacaktır.. Forumda kitap okuma etkinliği adına beraber okumalar yapıyoruz ve dilerseniz "beraber okuma" listesine sizin isminizi de dahil edebiliriz.. Uzun bir yolculuk, sebat edecek tüm arkadaşlara kapımız açık... Alıntı:
Kitabı ben de yaklaşık beş sene önce okumuştum ama bazı kitaplar tekrar hatırlanmaktan çok hoşlanırlar ve bu hatırlayış adına daha önceden gizledikleri pek çok sırrı aşikar ederler. Bu açıdan tekrar okumak, kendimizi yenilemek adına, düşünce dünyamızdaki değişiklikleri görmek adına, faydalı olacaktır kanaatindeyim.. Kardeşim, bundan sonraki okumalarımızda sizinde isminizi görmek istiyoruz. Eğer okumalarımıza katılmak istiyorsanız buradan bilgi alıp aramıza katılabilirsiniz.. selam ile.. |
|||
03-02-2009, 16:19 | #7 |
Bende katılmak isterim.Ama bu kitabı okudum.Diğer kitapları okuyabilirim
|
|
03-04-2009, 21:42 | #8 |
Cerrah kardeşim, şimdiden hoşgeldin aramıza.. Diğer kitabımızı okumaya başladığımızda isminizi listemize ekleyeceğiz inşaallah..
Kitabı temin eden, okumaya başlayan ya da bitiren arkadaşlarımız düşüncelerini bizlerle paylaşabilirler.. Kitabımızı temin etme süresini de hesaba katarak 22.03.09 gününün son tarih olması uygun olur diye düşünüyoruz.. Süremiz kitap için biraz fazla lakin gerek öğrenci arkadaşlarımızı, gerek seçim arefesinde yoğun olarak çalışan arkadaşlarımızı düşünerek süreyi bu şekilde ayarlamayı uygun gördük. Yorumlarınızı ve düşüncelerinizi bekliyoruz.. selam ile.. |
|
03-05-2009, 20:59 | #9 |
Mustafa İslamoğlu ve düşünceleri ile ilgili mesajlar bu başlığa taşınmıştır. Tartışmanın seviyeli bir ortamda devam etmesi ve emeğe saygı adına hiçir mesaj silinmemiştir.
Editör. |
|
03-17-2009, 00:12 | #10 |
((diriliş nikli üyeden alıntı))
''Kitabı temin eden, okumaya başlayan ya da bitiren arkadaşlarımız düşüncelerini bizlerle paylaşabilirler.. Kitabımızı temin etme süresini de hesaba katarak 22.03.09 gününün son tarih olması uygun olur diye düşünüyoruz.. Süremiz kitap için biraz fazla lakin gerek öğrenci arkadaşlarımızı, gerek seçim arefesinde yoğun olarak çalışan arkadaşlarımızı düşünerek süreyi bu şekilde ayarlamayı uygun gördük. Yorumlarınızı ve düşüncelerinizi bekliyoruz.. selam ile..'' arkadaşlar kitabı bulamıyorum bir türlü,halk kütüphanesine kitapçılara baktım,arkadaşlara sordum temin edemedim.bir sonraki kitabta inşaallah muaffak olurum.. Konu emine demir tarafından (03-17-2009 Saat 00:15 ) değiştirilmiştir.. |
|
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
|
|