03-03-2009, 02:28 | #71 | |
Alıntı:
Cevabım yukarda var. Genel başkanımıza laf atan kişiye kapak olacak şekilde cevap verilmitirç Kapk yerine oturmamıuşsa devam edebiliriz:D Lafı değiştirmeyede kalkmayın. Lafı değiştirmeden anlaşılıyorki midenize oturmuş.:D:D Ben size soru sordum cevabını bekliyorum |
||
03-03-2009, 02:30 | #72 | |
Alıntı:
bide olmasaydı başörtülü adayınız... ;) ;) kusura bakmayın ama eğer herkese açıksanız şeriatı unutun... ;) biz hak siz batıl söylemini de bırakırsınız artık çünkü aramızda fark kalmamıştır artık... bizde herkese açığız sizde o zaman bu anlayışa son verin... dava bitmiştir... saygılar... ;) |
||
03-03-2009, 02:30 | #73 | |
Alıntı:
Mideniz mi ağrıdı yoksa :D:D:D |
||
03-03-2009, 02:32 | #74 | |
Alıntı:
size iki soru soruyorum lütfen cevap verin.. birincisi yukarıda sordum ikincisi şeriat denince ne anlıyorsunda konuşuyorsu, şeriatı biliyormusun,şeriat ne demek ? |
||
03-03-2009, 02:33 | #75 |
|
|
03-03-2009, 02:37 | #76 |
He valla ya yazdıklarınız işimize gelmedi aynı bildiğin gibi inan siz ne derseniz haklısınız siz her şeyin en iyisini en doğrusunu bilirsiniz sizi taktir etmemek imkansız sizi örnek almak istişyorum müsade varmı |
|
03-03-2009, 02:38 | #77 | |
Alıntı:
seçim akşamı soğuk duşa hazır ol. Bana gelince biz %1 alsakta %50 benim için birşey fark etmez. Ben sonuca bakmak sadece çalışırız. Sonuçlar davamızı etkilemez. Etkileseydi çoktan tarihe karışırdı. |
||
03-03-2009, 02:44 | #78 | |
Alıntı:
aaa niye öyle diyorsun yaaa geçen seçimse lideriniz diyordu ki ''bizim baraj sorunumuz yok'' yaa bende dedim kii adamlar tek başına iktidar olacak... :D seçim snucu sp nin aldığı oy %2.5 :D aaa şaşırdım acaba bunlar barajı aşağı doğru mu biliyor diyee... :D neyse diyosun yaa soğuk duşa hazır ol merak ettim nolacak diyee eee saadet %2.5 olsa eee kim geçecek bizi şimdi... :D yaa işi uzatmadan şöyle kadir abiden bi sözle bitirmek istiyorum KADİR TOPBAŞ der ki ''Boş tenekenin sesi çok çıkar'' başka söze ne hacet... |
||
03-03-2009, 03:02 | #79 | |
Alıntı:
siz 81 ilde miting yapın toplam topladığınız kişi sayınız AK PARTİ İSTANBUL mitingini geçmez... siz anca kapalı spor salonlarında miting yaparsınız... ve sana bişey diyeceğim ama vallahi çok ciddiyim eğer benim seçim akşamı yüzümü görmek istiyorsan profilimde msn adresim var al ordan msn mi secim akşamı valla cam açacağım ve yüzümü görebileceksin... eğer kendine güveniyorsan dediğimi yaparsın... hodri meydan... |
||
03-03-2009, 03:04 | #80 | |
Alıntı:
|
||
Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir) | |
|
|