AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Parti Videoları - AK Parti Klipleri AK Parti Videolar, AK Videolar - AK Parti ile ilgili tüm videoları burada paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 03-03-2009, 18:18   #20
Kullanıcı Adı
Gursunet
Alıntı:
özgün genç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tebrikler çok güzel dile getirmişsiniz.. Bu camia işte böyle bir camiadır, eleştiriye tahammülü yoktur, bugüne kadar kimleri kimleri afaroz etmediler ki...
Alıntı:
özgün genç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Sırf, iki yüzlü bir tutumu ortaya koyarak eleştiride bulunan Şevki Yılmaz'ı dahi bir anda karalamaya yeltenirler. Neden ? Çünkü o onları eleştirmiştir, iki yüzlü tutumlarını suratlarına çarpmıştır, ondan...

İçlerinden en aklı başında olanları çıkıp der ki; biz kim olursa olsun doğru konuşanın yanındayız... Ama bunu dedikten hemen sonra da doğruyu konuşana hak vermek yerine "o doğru demiyor" ki der.....
özgün genç teessüf ediyorum sana,ne yani sendemi anlamadın demek istediğimi: ))
sırf tarafımı savunacağım diye körü körüne bir siyaset anlayışı içinde olacağını sanmıyorum,çünkü bazı şeyleri ayırtedebilecek idrakin ışığını gördüm sende...
bizler,mesela ben şevki yılmazı hiç karalamadım,ancak şevki yılmaz saadete küfrediyorsa bilsinki kendi geçmişine küfrediyor,ve siz şevki yılmaza sahip çıkıyorsanız bilinki geçmişine küfreden birine sahip çıkıyorsunuz..
global anlamda bu olaya bakar isek,şevki yılmaz ve bu metodu benimseyenler için,aslını geçmişini inkar edenler için saman alevi gibi parlayan yanar döner insanlar olduğu teşhisini koyarız..
unutmamak lazım,geçmişini inkar eden,bir adama ben nasıl doğru söylüyor şeklinde inanabilirimki?
doğru adam her daim yaptığının arkasında olur değilmi?
benim yazdığım her mesajın arkasında olduğum gibi...
Gursunet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
erbakan eleştirisi, saadet eleştirisi, şevki yılmaz eleştiri

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)