![]() |
#1 |
![]() İvedik yeni bir rekora koşuyorŞahan Gökbakar'ın 'Recep İvedik 2'sini iki haftada 3,5 milyon kişi izledi. Ancak filmin orjinal kopyaları Almanya'dan Türkiye'ye getirildi.
![]() Filmin, 27 milyon TL gişe hasılatı elde eden 'Recep İvedik-1’in rekorunu kırıp kıramayacağı merak ediliyor. Birinci serisi 4 milyon 301 bin 641 kişi tarafından izlenmişti. 15 gün önce gösterime giren film için geçtiğimiz pazar gününe kadar 3 milyon 752 bin 648 bilet satılırken sinema eleştirmenleri, filmin kendi rekorunu kırmasının sürpriz olmayacağını belirtiyor. Kendi rekorunu kırmaya yaklaşık 550 bin kişi kalan Şahan Gökbakar'ın ikinci filmi Recep İvedik-2 Türkiye'den önce vizyona giren Almanya'da kopyalanarak Türkiye'de korsanların tablalarına düştü.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Hoş bir film ve güzel bir karakter değil zannımca ilkinide ikincisinide izlemedim ama reklamlarda gördüğüm kadarıyla güzel bir izlenim bırakmadı bunun nedenide aşırı küfürlü olmasından kaynaklanıyor sanırım. ;) sırf insanları güldürebilmek için fazlasıyla küfürlü kelimeler kullanmışlar işin garip tarafı çocuklar bu karaktere bayılıyor bence izletilmemesi daha uygundur diye düşünüyorum..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() recep ivedik -2 'yi izledim 1. serisine göre daha küfürlü sahneler yapılmış ve insanların ilgisini dahada arttırmaya yönelik sahneler yapılmış akıllıca.Film'in yaş sınırı +13 bence çok doğru bir karar verilmiş bu yaştan küçük insanların izlemesi sakıncalıdır .Cinsellik üzerinde çok fazla durulmuş o yüzden Ebeveynler küçük çocuklarına bu filmi izletmesinler tehlikeli sorunlara yol açabilir.
Bence rekoru kıracak hak ediyorda rekoru çok harika bir karakter ve oyuncu .Helal olsun . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() bu flim bir sacmalık ve ahlaksızlık daniskası bence klesinlikle izlemeyin hele ailenizle hiç gitmeyin
adam küfürler üzerinden film yapmış bence bu film derhal yayından kaldırılmalı. kemal sunal bu recep ivediğe bin basar |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() ah ah nerde o kemal sunallar,cilalı ibolar,öztürk serengiller,turist ömerler neyse çok uzattım ama bu 4 kişinin filmleri süperdi.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() NE RECEP İVEDİK NE GORA NE DE AROG KESİNLİKLE İZLENMESİNİ TASVİP ETMEDİĞİM FİLMLER. BU VE BUNUN GİBİ FİLMLER BANA GÖRE SANATSAL HİÇBİR DEĞER TAŞIMIYORLAR. GÜLDÜRMEK İÇİN KÜFÜRE BAŞVURMAK BENCE ÇOK BASİT VE ÇİRKİN. EVET FİLM REKORA KOŞUYOR REKORA KOŞTURANLARIN İÇİNDE MALESEF ÇOCUKLAR DA VAR Kİ BU DA DURUMU DAHA KORKUNÇ HALE GETİRİYOR. SOKAKLARDA RECEP İVEDİK!İN MİNYATÜRLERİNE ÇOK FAZLA RASTLIYORUZ MALESEF. TOPLUM AÇISINDAN TEHLİKE ARZ EDİYOR. BUNLAR ŞAHSİ GÖRÜŞLERİMDİR. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Komedi filmlerini severim, komedyenlere de sonsuz bir saygım vardır. Çünkü klasik bir söz ama insanı ağlatmak kolay fakat güldürebilmek çok zordur.
Yalnız insanın neye güldüğü çok önemli. Sormak istiyorum, Recep İvedik'de insanlar neye gülüyor? Küfüre, öyle değil mi? Küfürlü sözlere gülünmez filan demeyeceğim. Gülen gülsün. Ama şu da bir gerçek ki insanları küfürle güldürmeye çalışan bir kişi komedyen olamaz. Bu yolla insanı güldürmeye çalışmak, komedi değil beceriksizliktir. Kemal Sunal'dan bahsedilmiş. Onlarda belki zaman zaman hoş olmayan sözleri kullandılar. Ama bunlar kadar terbiyesiz değildi. Üstelik onlar, güldürüyü küfürle değil, yetenekleriye başardılar. Bu yüzden büyük sanatçılar. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Yazık yahu.. Hele ki kız arkadaşlarımdan da gidenlerin "ya evet çok küfürlü ama komikti ya çok güldüm" demeleri yok mu... Çok fena kızıyorum..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Birde Karslıyım diyor ya deli oluyorum
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |