03-04-2009, 18:50 | #1 |
TBD
Türkiye birleşik devletleri altında bir gurup ülkesi kurulması gibi düşünce sizce nasıl olur nasıl askeri bir güc kurulması nato varsa bizim ülkemizde Azerbaycan türkmenistan gibi ülkeler komşularımızla birlik kurup artık israil ingilizler amerika gibi ülkelere muhtac kalmayalım türkiye güclü bir devlettir OSMANLI İMPARATORLUĞU geri getirebiliriz başbakanımız bunu yapabilir diğer korkak liderler gibi değil hem sizler ne düşünüyorsunuz akpli arkadaşlar
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
03-05-2009, 17:17 | #2 |
Siz nasıl görüyorsunuz akpli arkadaşlar demişsiniz, ben akpli değilim ama müsadenizle ben de cevap vermek isterim.
Ben bu yazdığınızı bir hayal olarak görüyorum, ha kötü bir hayal mi? kesinlikle hayır... kötü bir şey değil ama gerçekleşme ihtimalini sıfır olarak görüyorum. Türkiye Birleşik Devletleri adı altında mümkün değil ama belki türk birliği, islam birliği gibi bazı oluşumlar mümkün olabilir. Tabi bu da zor ama bunlar olabilecek şeyler. yeterli türk ve islam ülkelerinin başındaki yöneticiler emperyalistlere, abdye karşı dik durabilsinler. |
|
03-06-2009, 18:50 | #3 |
inş kardeş inşallah rabbim türkleri korusun islam kardeşlerimizi korusun RABBİM
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|