AK Gençliğin Buluşma Noktası
Hikayeler Hoşumuza giden hikayeleri burada paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 03-07-2009, 16:07   #1
Kullanıcı Adı
milletinadami
Standart daha cok var...
Zamanında bir mürid Şehid Şeyh Said Efendi nin oğlu Alim Şeyh Selahattin Efendi ye bir ricada bulundular mürid dedi ki
Ben Peyğamber (S.A.V) Efendimizi rüyamda ğörmeyi okadar çok istiyurumki ama bir türlü ğöremiyurum Alim Şeyh Selahattin Efendi müride ne kadar çok istiyursun dedi mürid herşeyden çok dedi Alim Şeyh Selahattin Efendi müride herşeyden çok istediğin halde ğörmüyurmusun mürid evet ğürmüyurum bana bir yol ğösterinde ğöreyim dedi
Alim Şeyh Selahattin Efendi mürid ine şöyle buyurdular ğit pazardan bir tane keçi ciğerini al eve ğütür kendi elinle kendin pişir ve içine bol bol yemek tuzu at yatmadan önce sadece sen ye ve yat mürid bu kadar fazla tuz yemeğe atarsam sağlığıma zarar vermezmi Alim Şeyh Selahattin Efendi müridine merak etme bir şey olmaz sana mürid ğerçekten ğörürmüyüm dedi Alim Şeyh Selahattin Efendi müride eğer sen ğerçekten Peyğamber (S.A.V) Efendimizi herşeyden çok ğörmek istiyursan söylediklerimi aynen yaparsan mutlaka ğörür sün rüyanda
ertesi ğün mürid Alim Şeyh Selahattin Efendi nin yanına ğelerek sizin bana söylediklerinizin aynısını yaptım ama ben dün ğece rüyamda sadece çeşmeleri ğürüyurdum ve durmadan çeşmeden çeşmeye su içmeye çalışıyurdum dedi Alim Şeyh Selahattin Efendi müridini incitmeyecek şekilde senin Peyğamber (S.A.V) Efendimizi rüyanda ğörmen için çok var dedi.

milletinadami isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)