Alıntı:
özgün genç Nickli Üyeden Alıntı
"
...
Eğer Kalbim Yatmışsa Bir Hususta, Açıkça Söylerim Hiç Kimsenin Kınamasından Korkmam! Ama Ben Hiç Böyle Bir Şeye Fetva Vermedim Vermem Doğru Değil. Peki Birileri Niye Çıkar da Böyle Der.. Niye Der? Bu İftirayı Niye Yapar.. Ne Elde Etmek İsterler Bununla..
Bir İnsan iftirayı Boşuına Yapmaz, Birşey Elde Etmek İçin İftira Yapar.. Ve Bunlar da Müslümandır biliyor musunuz.. Müslümandır biliyor musunuz.. Beni Bitirmek İçin Yaparlar Bu Tip Şeyleri! Beni Bitirip de Ne Olacak.. Eline Ne Geçer.. Ben Bitsem Bu Adamın Eline Ne Geçer?.. Benim Bitmemle Bunun Nesi Artar Söyler misiniz.. -hiçbirşeyi- Allahımızın Aşkına Bu Nasıl Akıl Yahu? Bu Nasıl Kafa Ya?.. İnsan Ayağına Kurşun Sıkar mı? Bindiği Dalı keser mi? BEN SENİN BİR PARÇANIM BE MÜSLÜMAN! SEN BENİM BİR PARÇAMSIN..
Seni Hiç Tanımıyorum ki.. Tanımadığım Biri Beni Bitirmeye Çalışıyor, Beni Yüreğimden Vurmaya Çalışıyor. Düşünebiliyor musunuz?..
Bu Nasıl Bir Ahlaktır Be Müslüman ve Bu Ahlak Böyle Olduğu Sürece ALLAH Nasıl Rahmet Etsin Be Müslüman! Allah Niye Rahmet Etsin, ALLAH Kalplerimizi Niye Birleştirsin Be Müslüman ve Burnumuz Pislikten Nasıl Kurtulsun Be Müslüman ve İslam'ın Düşmanları Tepemizden Nasıl Abdest Bozmasın Be Müslüman. İstediğin Ne Kardeşim Senin? Senin Derdin ne?.. Neyi Elde Edeceğini Umuyorsun?.. Allahınızın Aşkına Ben Herkesle Başedebilirim Ama Bu Tiple Başedemem. Allah'a sığınıyor ve Allah'a havale ediyorum. Sadece Allah'a havale ediyorum. "
M. İSLAMOĞLU
|
sağolasın kardeşim valla son noktayı koymuş hocam