03-10-2009, 16:36 | #1 |
Akılı Öğrencinin Böylesi..Pes Doğrusu!
> > AKILLI OGRENCI
> > > > Üniversite yemekhanesine giren bir öğrenci tüm yerler > > dolu olduğundan > > gidip üniversite profesörünün oturduğu masaya > > oturmuş. > > Profesör kaşlarını çatarak: ' Öküzler ve kuşlar > > aynı masada > > oturamaz ! > > ' > > Öğrenci: ' O zaman ben uçtum...' > > Profesör cevaba cok sinirlenmiş, sınavda öğrenciye > > takmış ve sınavı > > başarısız geçmesi için elinden geleni yapmış. > > Yanlız sınavda öğrenci tüm soruları mükemmel bir > > şekilde cevaplamış. > > Profesör öğrenciye: " Sana son bir soru soracağım > > " demiş; > > " Yolda yürürken iki çuval bulduğunu hayal et, > > birinde akıl var, > > diğerinde ise para var. Hangi çuvalı alırsın? > > Öğrenci: ' Para olan çuvalı seçerdim...' > > Profesör: ' Ben akıl olan çuvalı seçerdim...' > > Öğrenci: ' Normal ! Kimde ne eksikse onu > > seçer..." > > Profesör çok sinirlenmiş, öğrencinin sınav > > kağıdında not yerine > > ' Öküz ' yazmış. > > Öğrenci nota bakmadan odadan çıkmış. > > Bir dakika sonra öğrenci kapıyı aralamış : ' > > Sayın profesör, > > imzanızı atmışsınız, fakat notumu yazmayı > > unutmuşsunuz.' Demiş. >
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
03-10-2009, 18:26 | #2 |
daha önce bir yerde okumuştum çok gülmüştüm :D:D
|
|
03-11-2009, 02:50 | #3 |
bunu okuyunca aklıma şey geldi..tembel bir çocuğun karnesine babası bakmış, çocuğuna 'utan ve bu utan, Atatürk senin yaşındayken okulunun birincisiymiş' demiş..çocuğuda 'Atatürk'te senin yaşındayken cumhurbaşkanıydı' demiş )) |
|
03-11-2009, 03:06 | #4 |
Gel de bunu gerçekte yap şimdi :D Bırak bunları yapmayı, daha ilk adımda, yani profesörün yanına oturmakta kaybederiz biz
|
|
03-11-2009, 03:28 | #5 |
Ben bu yazıda 3 tane kapak gördüm...
|
|
03-15-2009, 14:58 | #6 | |
Alıntı:
|
||
03-15-2009, 15:01 | #7 |
ama çok guzelmiş teşekkürler her kim açmışsa konuyu..
|
|
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
akıllı, fıkra, öğren |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|