03-12-2009, 15:21 | #1 |
AK Parti Trabzon Mitingi
Gümrükçüoğlu size emanet
11 Mart 2009 Yaklaşık 35 bin kişinin akın ettiği Büyük TRabzon mitingi, AK Parti'nin gövde gösterisine dönüştü. Saat 15:00'te civarında AK Parti TRabzon Belediye Başkan Adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun görkemli hitabıyla başlayan mitingteki coşku, yaklaşık 1 saat sonra Başbakan ve bazı Bakanların da katılımıyla doruğa ulaştı. İŞTE MİTİNGTE GÖZE ÇARPANLAR Öpmek İçin çekiştirilen Başbakan az daha düşüyordu Otobüsünden inerek miting yapacağı yere yürümeye başlayan Başbakan'ın eline yapışan bir kaç kişi Başbakan'ı öpmek için kendilerine çekince bir anda dengesi kaybolan Başbakan, korumaların yardımıyla doğrularak yürüyüşüne devam etti. İyi Hoş İnsan Ama.. BELEDİYE Başkanı Volkan Canalioğlu’nu eleştiren Erdoğan, “İyi insan hoş insan ama belediyeciliği kötü. Belediyecilik turizmcilik değildir. Turizmde insanları karşılarsın öpersin olur ama belediyecilik başkadır. Ufkun olacak. 5 yılda Trabzon’a kazandırdığı kaç tane vizyon projesi var” dedi. Volkan Canalioğlu Cama Çıktı Öte yandan mitingi Belediye'deki odasında CHP merkez ilçe başkanı ve parti yöneticileriyle birlikte takip eden Başkan Canalioğlu'nun, Başbakan'ın Orhan Gümrükçüoğlu'nu övdüğü sırada balkona çıkması üzerine Başbakan; Orhan kardeşim mütevazidir, insanlara gururla kibirle bakmadan hizmet eder. Zaten gurur ve kibir bize yakışmaz. Hepimiz ölmeyecek miyiz? Hepimizin gireceği yer 2 metrelik çukurdur. Orada cumhurbaşkanı niyetine, başbakan niyetine, bakan, milletvekili, başkan niyetine denilmeyecek, er kişi niyetine denilecek, hatun kişi niyetine denilecek. Ondan sonra çukura bırakacaklar ve gidecekler. Yakınların bayramdan bayrama gelirlerse öp de başına koy. Onun için bu gurur niye, bu kibir niye, mütevazi ol. Öyle gururla, kibirle bakma dağları aşamazsın. Dağlar senden daha azametli. Baykal Kaç Kere Geldi AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Erdoğan, ''Sayın Baykal'dan bugüne kadar şöyle ele avuca gelir bir proje duydunuz mu?. Trabzon'a yönelik projesini duydunuz mu?. Duyamazsınız çünkü, beyefendi çok meşgul'' dedi. One Minute Bu arada, konuşmasının bir bölümünde mitinge katılan kalabalığın ön taraflarındaki vatandaşlar Başbakan Erdoğan'a "One minute de..." şeklinde bağırdı. Bunun üzerine bir süre gülen Erdoğan, "One minute!" dedi. Erdoğan'ın bu sözü büyük alkış aldı. Erdoğan, daha sonra konuşmasına devam etti. Başbakan, Doğan Grubuna Vurmaya Devam Etti Erdoğan, medyanın felaket tellallığı yaptığını kaydederek, “Bakıyorsun medya felaket tellallığı yapıyor bu ülkede ve yaptıkça kendileri batıyor aslında. Borsada benim param yok. Senin paran ve sen batacaksın sen. Bu felaket tellallığını yaptıkça sen batacaksın. Ben sivil inisiyatif kullanıyorum ve yalan yanlış yazan bu grubun gazetelerini almayın! diyorum" dedi. 61. Dakika Şovu Miting alanındaki Trabzon'un plaka numarasına yapılan geri sayım ve havai fişek gösterisi büyük coşku yarattı. Başbakan ara ara yöre şivesiyle de konuştu işte o sözler "... Bu kardeşiniz, hemşehriniz, bu evlanız İstanbul Belediye Başkanlığı'ndan buraya geldi. Şimdi diyorum ki, ben bildukerumi, bugüne kadar öğrenduklerumi Trabzon'a yapalum da.'' "Buradan ayrıldıktan sonra öyle gidip evde yatmak yok, ben yatmıyorum siz de yatmayacaksınız. Bak burada ne yazıyor 37. miting. Onlar nerede? Biz gideyruk onlar geliy arkadan yali yali. Onun için son kararı siz vereceksiniz" "Ayşe ana, Fadime ana isteduğun hastaneye gidey misun? "Oy Kadirga Kadirga Cuma Gelmedi mi, Senun Bu Yalanlarun Tükenmedi mi"
Konu Üç mevsim tarafından (03-12-2009 Saat 16:32 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
03-12-2009, 15:47 | #2 |
Gerçekten Trabzob mitingi AK Parti mitingleri arasından tarihi bir iz bırakan mitinglerden bir tanesi oldu.
|
|
03-12-2009, 16:02 | #3 |
|
|
03-12-2009, 21:07 | #4 |
Trabzon Basını Mitingi Nasıl Gördü
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|