![]() |
#41 |
![]() SEDA SAYAN İLE TV LERDE FİNGİRDEŞEN NİHAT DOĞAN ŞİMDİ UTANMADAN SIKILMADAN NAMUS VE ŞEREFTEN BAHSEDİYOR.TAM SANA LAYIK İR PARTİYE GİTMİŞSİN EĞERKİ O KELİMELERİ SÖYLEMİŞ İSEN O LAFI SANA YEDİRİYORUM
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
![]() maaşşallah bu forum bu konu dolu...
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
![]() çok ilginç geldi demekki bu konu
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
![]() ben olsam bu konudan bi tane bırakmam...
bu kadarmı cahilce bir konuşma olur.. başbakan veye bir siyaset adamı böyle bişey demişmi.. nerde yaşıyoruz ya.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
![]() damarına kadar başbakanın sevdası işlemiş ve başbakana yapılan hunharca,saldıralara,iftiralara,yeter artık demek için ve tayyip erdoğana sahip çıkılmasını anlatmış vede haklı..
ergenekoncuların ve şer odaklarının ve siyasi rakiplerimizin tek bır istediği var,recep tayyip erdoğan bitmeli diyorlar,bu kardeşimizde buna bir nevi isyan ediyor..hakıkatende başbakanımıza sahıp çıkalım..bu gunlerin kıymetini bilmiyoruz.. ülkemizde şu anda yaşanan tek eksik ekonomi ve kriz,bunuda aşarsak allahın izniyle,en üst seviyelere gelmiş bır ülke olacağız,hafıza i beşer nisyan ile malüldür,geçmişi hemen unuttuk,28 şubata doğru bi inelim ve çankayada oturanlardan rektörleri gözümüzün önüne getirelim..nıhat doğan serzenişte bulunmuş guzelde konuşmuş,tabi kendi yöre halkının anlayacağı dilden konuşmuş helal olsun kardeşime |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
![]() Alıntı:
pekbi anlamlı söz... varya siirt li olsam bu lafınıza dava bile açardım o usluba anladığı dileden dediniz ya.. sıft hak verdim demek için.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
![]() Biraz, Erbakan'ın Ceheneme Kestiği Bilete Benzemiş. İşte Videosu.
"Recep Tayyip Erdoğan, Siirtlilerin namusudur, ve ben Siirt halkının bu referandum olarak görmüş olduğum bu seçimde namuslarına sahip çıkacaklarına adım gibi eminim. Bundan hiçbir şüphem yoktur." Aşağıdaki gibi bir ifadesi yok. ‘’ Şerefiniz varsa Ak Parti ye oy vereceksiniz ‘’ CHP İL Başkanı uçmuş. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
![]() tamam buna sevindim eğer böyleyse amenna...
peki sayın forum yönetimi ahmetermişin uslubu sizce nedir.. siirtin anladı dilden diyo ... sizin gibi konuşmayı açıklamıyor.. çünkü oda bizim gibi biliyor... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
![]() nıhat doğanın gunahına gırdiler,gıybet ettiler ve suızanda bulundular..çok tövbe edin yoksa buyuk gunah işlediniz bakın doğruyu arkadaşım ne güzel video ile gösterdi..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |