(Yazdıklarım; her ne kadar Senai Demirci kadar dikkat çekmesede, en az onun ki kadar temizdir. Altında aranacak bir şey yoktur. Saf ve dile gelen bir yazıdır.)
Kadın mı! Erkek mi! yargılanmalı? Farklı açıdan bakmak istiyorum konuya. Her ne kadar alışılmış olmasada, farklı kapıdan bakmak. Bu sefer tam yeri diyorum. Kadının suçu elbette aşikardır! ama kadın; fark edilmek için farklı olmak ister. Kadın şehvetini erkekte tamamlar, onsuz kadın bir hiçtir. Kadını bu hale koyan beğenilme eğrisidir. Beğenildiği, dikkat çekebildiği sürece şımarır kadın. Elinde olmadan, belki istemeden ama şımarır. Onu bu halden kurtaran erkektir!. Erkek, neye itibar ederse! kadın onda vukuu bulur. İnsan iki cinstir, arzu eden, arzu edilen. Erkek arzu eden, Kadın arzu edilendir. Arzu eden ne kadar dürüst olursa, arzu edilen o kadar doğru olur. Kadının tarzı erkekte gizlidir. Erkek olarak neyi istersek, kadın onunla cevap verecektir... Öncelikle Allah (c.c) gözünü harama bakmak istemeyen erkeklerden eylesin. Sonrasinda kadinlari bize dos doğru kilsin. Güzelliğini kişiliğinde bulan kadinlardan Allah razi olsun... selametle
Sürcü lisan ettimse affola, belirttiğim üzere "altında birşey aranılmaya.."
yazıyı dile getiren ümmü_seleme'ye teşekkür ediyorum. (+) hakkim olunca vereceğim kardeşim aklımdasın.