AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 03-14-2009, 02:47   #1
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Thumbs up Vatandaştan Sağlık Bakanı'na: Sizi takdir etmeyen namerttir
Çorum'un Alaca ilçesinde bir vatandaş, bazı incelemelerde bulunmak üzere ilçeye gelen Sağlık Bakanı Recep Akdağ'a sağlık hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, "Sizi takdir etmeyen namerttir" dedi. Sağlık yatırımlarını yerinde görmek amacıyla Çorum'a gelen Bakan Akdağ, ilk olarak Sungurlu ilçesinde yapımı tamamlanan 150 yataklı Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti. Buradan Alaca'ya geçen Akdağ, yeni yapılan Devlet Hastanesi'nde incelemelerde bulundu. Alaca Devlet Hastanesi önünde kendisini bekleyen vatandaşları selamlayan Akdağ, bu esnada kalabalık arasından gelen bir vatandaş ile sohbet etti. "Sizi takdir etmeyen namerttir" diyen İrfan Şimşek isimli vatandaş, rahatsızlığı nedeniyle hastanede yattığını ve artık sağlık kuruluşlarının 5 yıldızlı otel gibi olduğunu anlattı. Eskiden üvey evlat muamelesi gördüklerini hatırlatan İrfan Şimşek, "Şimdi nüfus cüzdanını veriyorsun istediğin yere yatıyorsun. Sizi çok seviyorum, çok güzel hizmetlerde bulundunuz. Sizi takdir etmeyen namerttir" diyerek Bakan Akdağ'ı yanaklarından öperek sarıldı.

Vatandaşın ilçeye diş ünitesi isteğini de dinleyen Bakan Akdağ, İrfan Şimşek'ten sağlığı için kilo vermesini istedi. Şimsek ise kilo vermek için Bakan'a söz verdi.

Alaca'daki ziyaretinin ardından Çorum'a geçen Recep Akdağ, Göğüs Hastalıkları Hastanesi'ni ziyaret ederek hastane önünde toplanan vatandaşlara hitap etti. Akdağ, Laçin'e yapılacak Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi inşaatı ile İskilip Devlet Hastanesi'ni incelemek üzere kentten ayrıldı. (CİHAN)

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 03-14-2009, 02:50   #3
Kullanıcı Adı
NS
takdir halktan her zaman
NS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-14-2009, 03:31   #4
Kullanıcı Adı
Yıldırım
BU TARZ KONUŞMALARI DESTEKLEMEYELİM LÜTFEN....İNSANLARIN AK PARTİ'YE OLAN KİNLERİNİ NEFRETLERİNİ ARTTIRIRSIN...NİHAT DOĞAN'A ÖZENMİŞ OLMALI....
Yıldırım isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-14-2009, 03:33   #5
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Yoo.. Bi şey yok bence.. Normal sevgisini içindeki coşkuyla birleştirip yansıtmış..

Ben de olsam "sizi sevmeyen ölsüün" derdim mesela.....
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-14-2009, 04:36   #6
Kullanıcı Adı
qwqw
faruk arslan bende akpye oy veren ölsün dersem mesela olurmu ?
qwqw isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-14-2009, 16:13   #7
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Alıntı:
qwqw Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Yahu ben bir AK PARTİLİye coşkumu gösteriyorum..
Sende gider bi şu partiliye bu partiliye bunu dersin..

Ben çıkıp mesela AK Partili birine ''cehepeeye(yada vs.) oy veren ölsüün sana versinler oylarııı'' mı diyorum?

Sende git kime öyle haykırırsan haykır.
Ben coşkumu 'başkaları ne der, aynısını alıp çevirir mi' düşüncesiyle dışarı vurmam ki..
Sıradan bi vatandaş olarak istediğimi söylerim partilime..

Tamam?
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-14-2009, 21:37   #8
Kullanıcı Adı
turhan007
işte güzel insan
turhan007 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-14-2009, 21:43   #9
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Alıntı:
qwqw Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kendine gel o nasıl laf öyle
Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-14-2009, 21:43   #10
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
güzel demiş
Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)