AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.



 
Stil
Seçenekler
 
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 03-15-2009, 08:32   #11
Kullanıcı Adı
kardeşiniz
Standart
Alıntı:
ahmetermiş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
not: siz sp liler..refah partisi kelimesini dahi ağzınıza almaya hakkınız yok çünki o dönemlerde bir çoğunuz çocuk yaştaydınız..ve sizler erbakanı karşımıza alıp durmayın,o erbakan tayyip erdoğanın lideridir,her yaptığı kötü işlerde erbakan sorumludur..çünki onun elinden ekmek yedi ve onun elinden su içti ve siyasetide ondan öğrendi..siz erbakanın eeeee sini bilmezsiniz çünki sizler çocuksunuz çocuk...o yuzden dua edin erdoğan başarılı olsun eğer olmazsa bunun tek sorumlusuda yıne erbakandır..çünki hem erdoğanı yetiştirendir hemde 50 yıldır bu ülkenın siyasi konjüktüründe önde gidenlerindendi ve bır çok kere ıktıdar olmuştur..eğer bu ülke bu gün üst seviyelerde değilse bunun soruluları erbakan,demireliecevit, ve türkeştir..
yıllarca bu ülkede ıktıdar oldular ortak oldular..hiç kımse sorumluluğu vebali üzerinden atamaz..tabiki iyi bi şeylerde yapmışlardır..ama eğer size göre ülke kötüyse bunda en buyuk vebal dört ortaktadır,dördüde birbirlerini çok severler.
maşallah abi refah partisini bizden daha iyi biliyorsunuz. biz daha genciz ve haliyle çoğu konuda sizlerden cahilizdir. biz tabiki de sizin gibi alimler karşısında çocuk gözükürüz ama çocukta olsak hakkı söyleme hakkını bizlere çok görmemenizi talep ederiz.

siz diyorsunuz ki;
ve sizler erbakanı karşımıza alıp durmayın,o erbakan tayyip erdoğanın lideridir,her yaptığı kötü işlerde erbakan sorumludur..çünki onun elinden ekmek yedi ve onun elinden su içti ve siyasetide ondan öğrendi..o yuzden dua edin erdoğan başarılı olsun eğer olmazsa bunun tek sorumlusuda yıne erbakandır..çünki hem erdoğanı yetiştirendir hemde 50 yıldır bu ülkenın siyasi konjüktüründe önde gidenlerindendi ve bır çok kere ıktıdar olmuştur..

maalesef sizinle aynı fikirde değiliz. rte hocasının yolundan ayrılmış, gömleğini çıkarmış, yani Milli Görüşçü birisi değildir.

sizler tabiki bizden daha iyi bilirsiniz, biz hatırlatmış olalım sadece; Adem aleyhisselam bir peygamber olmasına rağmen oğlu kabil zulüm işlemiştir. nefis, şeytan, dünya sevgisi kabili yoldan çıkarmıştır. yine Hz. Nuh efendimizin yıllarca tebliğsine rağmen oğlu bir kafirdir, Hz. Adem ve Hz. Nuh gibi iki büyük peygamberin suçumudur öz oğullarının hataları. tabiki hayır. nasihat dinlemeyip yoldan çıkıyorlarsa bu kendilerinin hatalarıdır. hocamızda rte'nı defalarca uyarmış, nasihat etmiştir. rte yoldan çıkıyorsa bu onun vebalidir.

erbakan hocamız bu ülkeye çok büyük hizmetler yapmış bir liderdir. sizde zaten bunu kabul edersiniz. ülkenin kötü durumda olmasının vebali bu dört ortaktadır sözünüz, yine maalesef yanlış tespittir. Hocamız diğerlerinin doğru yolda olduğunu düşünse idi niye meclislerde millet için haykırmış, yıllarca mücadele içerisinde olmuştur. yalnız bu dördüde birbirlerini çok severler sözüne gelince, hocamızın dördünün siyasetinide kabul etmediği ortadadır. bunlara defalarca muhalefet olmuştur. kişisel sevme meselesini de biz bilemeyiz, sevebilirler birbirlerini, olabilir.

sevgi, saygı, hürmet ve muhabbetle...

kardeşiniz...
kardeşiniz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
 


Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi