08-27-2007, 02:49 | #1 |
Otobüse Sitem
Arkadaşlar hepimiz mutlaka hayatımızda uzun bi süre otobüs beklemişizdir. benim oturduğum şehirde bundan 5-6 yıl önce bulunduğumuz mahalleye gitmek için neredeyse 1 saat otobüs beklediğimiz zamanlar oldu... işte bu sorunu mizahi bir şiir yazarak aşmaya çalıştım... bu şiir otobüs beklediğimdurakta yazılmıştır umarım hoşunuza gider ve belki yaşadığınız bir otobüs bekleme macerasını size hatırlatır... Otobüse Sitem Çıktım bir umutla durağın köşesine Bekledim sen gelmedin otobüs Baktım şöyle caddenin neşesine Keder geldi sen gelmedin otobüs Canım sıkıldı sitem ettim sana Döndüm etrafımda yana yana Geleni geçeni tek tek saya saya Uykum geldi sen gelmedin otobüs Karlar, yağmurlar yağdı güneş çıktı Bekle bekle benimde karnım acıktı Şu otobüsün şoförü ne de gıcıktı Gidenler geldi sen gelmedin otobüs Geldi birler beşler derken yediler Hep bir ağızdan otobüs dediler Farelerin peşinde gitti kediler Kediler geldi sen gelmedin otobüs Bekle bekle doğurduk üçüz Bekleyenlerin sayısı oldu yüz Vardı bizim köyde bi sarı öküz O bile çıkageldi sen gelmedin otobüs Yürüyerek gitsem varırdım güneşe Uğrayamadım bugünde dosta eşe Sayende düşman oldu kardeş kardeşe Polisler geldi sen gelmedin otobüs Yola düşmüş bir garip bekledi seni Az daha terk ediyordu imanı dini Beklemeye başladı ölüm meleğini Azrail geldi sen gelmedin Otobüs
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
08-27-2007, 02:53 | #2 |
Otobüse Sitem
:D :D
|
|
08-27-2007, 02:59 | #3 | |
Otobüse Sitem
Alıntı: