AK Gençliğin Buluşma Noktası
Trabzonspor (TS) AK Parti Forum Trabzonsporlular !

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 08-27-2007, 23:07   #21
Kullanıcı Adı
nuh
Standart Sessiz gecede gol sağanağı: 5-1
Alıntı:
mavera, Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
nuh Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
mavera, Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
nuh Nickli Üyeden Alıntı
ziya doğan ve nuri başkanın arkasındayım ve kongereyide kazancaklar onlarla başarı gelir bu takıma anca arkalarındayız büyük başkanın
kardes fikirlerine saygi duymakla beraber bence bu ikiliyle asla basari gelmez..insallah yanilan ben olurum ama ziya hoca mantelideden, sayin baskan ise otoriteden kaybediyor..
eger bu hafta federasyonda aleyhimize bir karar cikarsa o zaman sayin albayragin tutumunu merak ediyorum o cok destekledigi ulusoyu destekleyecek mi..
sayin dogana gelince takim ici dengeler diyerek, ön libero diyerek takimi tam bir libero ordusu yapti..marcelinho,simek, musamba,yattara ise doganin manteletesine ters düstü..onun mantelitesinde ayman, serkan,hasan, hüseyin cok önemli ;)
dostum daha dün ziya doğana adam gibi adam diyen sizler değilmiydiniz. ben sevdiklerime toz kondurmam mentalitem bu dün bana yararı olmuş bi insanı bugün az bi yanlışından dolayı yerle bir etmem, bu takım başarıyı ziya doğanla tattı unutmayalım ve tadacaktırda yönetim ve t.kadronun arkasındayız
kardes ben ziyanin adamligina hic birsey demiyorum ki..ben ziya hocayida, baskanida cok seviyorum ama olaya duygusal yaklasmiyorum..
ziya dogan ilk dönemdeki gibi basarili degildir, baskanda dikis tutturamamistir..ziya dogan güven kaybetmistir, ziya doganla bu isin olmasi artik zordur..
yeterki ziya hoca ve baskan basarili olsunda biz haksiz cikalim..sunu söyleyeyim ben ziya doganida, baskanida destekliyorum ama takimin durumu ortadarir bir kan degisikligi lazimdir böyle dönemler olmustur..
senol hoca da böyle gitmisti atay baskanda..yoksa onlarda basariliydir ama konjeltür böyle isliyor kardes yoksa basarinin gelmesi cok ama cok zor.
istikrar olsa iyi olur ama yönetim her gecen gün bölünüyor baksana kac kisi kaldi albayragin yaninda düne kadar ziya hocayi destekleyenler nerede?
başarı devamlılıkla istikararla gelir artık ts yönetimi her 2 senede değişen bi yönetim olmayacaktır olursa bi 20 senede bekler ts taraftarları şampiyonluk için. sayın başkan ve sayın doğan görevlerinde kalacaklar ve başarı gelecek.

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)