![]() |
#11 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() İstanbulda alacağı oy türkiye genelindeki alcağı oy ile aynıdır bence...o da %12-%15 arası gibi bir şey...Advisora katılyorum,ama sürprizlerde yok değil...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() Hayırlısı olsun, sonuçta üç partili meclis görünüyor. Bir de bağımsızlar var tabi.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() temennimiz geçmemesi yönünde.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
![]() Alıntı:
buranın nabzını yokladım biraz chp ve saadet çogunlukta =( ak partiyi destekliyorum diyen yok =( |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
![]() Merwe ciddi misin? Saadet Partisi'nin ciddi bir potansiyele sahip olduğunu düşünemiyorum orada...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
![]() Alıntı:
bugün gazete geldi kadın kolları falan çalışıyormuş birde şu ak noktalar çok işe yarıyor ama hadi hayırlısı... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
![]() türkiyede tek parti ak parti;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
![]() bence yine geçemeyecek,sınırda kalacağını tahmin ediyorum..
|
|
![]() |
![]() |
#20 |
![]() Mhp Kastamonu Genelinde 3 Kasım Seçimlerinde % 13,13 (27720 kişi) Oy Almıştı.
KEndi Araştırmalarım Sonucunda Ulaştığım NEtice ise Bu Oylarda Düşüş Yaşanacak ve Kastamonu Genelinde Mhp nin Oyu % 8 % 9 Civarına Düşecektir. Bunun Nedeni İse Mhp nin Oylarının Bir Kısmının Demokrat Parti KAstamonu 1.Sıra adayı Şebnem Kısaparmak'a Yöneleceğidir. Ak Partiye Gelince Sıralama Sırası Konusunda Biraz Oy Düşmesi Olacak Gibi Gözükmesine Rağmen 2. Sıra Adayı Hasan ALTAN faktörü Ak Partiyi Birinci Parti Olarak Çıkaracaktır. Eğer ki Mhp Türkiye Geneli Barajını Aşamazsa Ak Partinin Kastamonuda 4 de 4 Yapacağını Düşünüyorum... Selam ve Saygılarımla |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 5 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 5 Misafir) | |
|
|