![]() |
#51 |
![]() çok üzüldüm anlatamam bir haber var mı ne our söyleyn....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
![]() ne olur biri kurtuldu bişeyi yok desin ne olur Yarabbim... isyan etmeyeceğim ama neden hep iyler zarar görüyor
![]() muhsin yazcıoğlu geçirdiği 3. kazadan sonra benim arkadaşın babasının yakın arkadaşı ona demişki bana bir şey yapıyorlar e olduğunu anlayamıyorum demiş.... bu 4.kaza bu bariz suikast arkadaşlar |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
![]() yok mu haber biri birşey desin arkadaşlarım büyük birlik genel merkezde haber aldığımda buraya yazacağım ben
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
![]() Bölgeye 1000 kişilik ekip sevkedilmiş.
Ancak hava şartlarının muhalefeti işleri zorlaştırıyor. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
![]() Sağlıklı bir insanın bile, günlük kıyafetleriyle o ortama fazla dayanması zor. Bu nedenle her saniye hayati önem taşıyor. Ama hala bulunamadılar. Çok yazık. Eğer Sayın Yazıcıoğlu'nun başına bu beklemeden ötürü birşey gelirse bunun hesabını kim nasıl verecek?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
![]() gerçekten bende bunu merak ediyorum...
tek yazıcı oğlu değil beraberindeki kişilerinde aileleri aynı durumda.. yazık valla çok yazık... artık ne olacağımızı bilmiyoruz... türkiyede belli biyerde uçak düşüyor ve enkaz bulunamıyor çok enteresan... bi cevap verilemiyor... millet oturmuş haber ajanslarından bir umut haber bekliyor... bu resmen kara bir gündür... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
![]() çok saçma kaç saattir bulamadılar böyle saçmalık olmaz ya gerçekten yetkili kurumlar başarısız oldu bırakın yaralıyı sağ insan o hava şartlarında nekadar sağ kalır ben düşünemiyorum ama yinede inşallah mucize olurda bişey olmaz
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
![]() İnşaallah yaşıyordur çok değerli bir insan o..
Takdiri İlahi zaman ne göstericek bilemiyoruz.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
![]() Hala sayın başkana ulaşılamamış olması, devletin tüm gücüyle aramaya katıldığı söylenmesine rağmen hala hiç bir belirtinin olmaması karşısıda ben devletime olan güvencimi kaybettim.
Bu kafayla, bu güçle ne yapabiliriz? kendi toprağımızda bir yere saatlerdir ulaşamıyoruz. Allah muhafaza bir savaş felan çıksa.... hiç düşünemiyorum. üzgünüm, çok üzgünüm. hem başkanım için hem de devletim için üzgünüm. Allah muhafaza Yazıcıoğlu ölürse devletin gücü ondan daha önce ölmüştür benim için. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
![]() Bölgede metreleri bulan kar kalınlığı ve sis var. Buna tipi de eklenince bu durumu düşünmek lazım. Dağların arasında bir yere.. Devlet gücü dediğiniz de en nihayetinde insan çabası. Yeri geldi helikopterler yetersiz kaldı Genelkurmay'dan CASA uçağı uçtu aradı.. Yok yok yok..
Karaçam ormanı ile kaplı, yaklaşık 2 metre kar olan derin bir vadi. 1 kilometre değil 2 kilometre değil. Koca bir dağlık bölge. Böylesine ulaşılması zor bir dağlık alanda en büyük kolaylık helikopterle aramaktır. Ama havanın kararmasına tipi eklenince, buna imkan olmadı. En kötüsü de bu. Mesela bizim Trabzon kırsalına küçük bir uçak düşmüştü. İçinde bir Pakistanlı ile bir İngiliz vardı, (irana nükleeer çip götürdükleri iddia ediliyordu) o uçağın enkazına giden ekipleri köyden görmüştük. O daha kısa zamanda bulunmuştu ama o uçağın düştüğü yer yayla bölgesiydi yani ova idi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|