AK Gençliğin Buluşma Noktası
Bursa Ak Parti Gençlik Kolları,Teşkilatı Ve Bursa'nın Kültürü ve Özellikleri.



 
Stil
Seçenekler
 
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 03-30-2009, 02:35   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart AK Parti Bursa'da sildi süpürdü: 16'da 13
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Bursa'da kesin olmayan seçim sonuçlarına göre 16 ilçeden 13'ünü kazandıklarını belirterek, "Elde ettiğimiz neticeden memnunuz" dedi.


AK Parti il binasında gazetecilerin sorularını cevaplayan Bakan Çelik, daha iyisini arzu etmenin her siyasi partinin arzusu olduğunu belirterek, şöyle konuştu: "Biz de daha başarılı olmak isterdik. Ama neticede Bursa'nın 16 ilçesinden 13'ünü almışız. Bu yarışta birileri de bir şeyler alacak mutlaka. Çok doğal bir netice bu. Bursa gibi ekonomik krizin etkilediği bir şehirde elde edien bu başarı çok anlamlıdır. Ben her yerini karış karış gezdim. Nerede ne yaşandığını gördük. Bursa'da krizden etkilenme olmuş. Buna rağmen halkımız bizi tercih etti. Onlara teşekkür ediyorum."
"NİLÜFER'DE İNATLAŞMA OLDU"
CHP'nin elinde olan Nilüfer ilçesinin kazanılması için çok mücadele ettiklerini vurgulayan Çelik, burada diğer partilerin bir bloklaşma içerisine girdiğini savundu.
İlçede inatlaşma olduğunu vurgulayan Çelik, "Nilüfer'de ise bir bloklaşma oldu. Genel başkanların mitinglerde yaptıkları konuşmalar da bunda etkili oldu. Bir inatlaşma oldu. Orada bir bloklaşmalar oldu. Ama biz çok iddialı çıktık. Bir kemikleşme oldu. İnadına dediler. Ama orada bir önceki seçimde iyi oy alan partilerin bu kez oy alamadıklarını gördük. Bu da şunu gösterdi. AK Parti ve diğerleri seçime girdi. Bize oy veren bütün vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Oy vermeyenlere de çok teşekkür ediyoruz. Biz bütün Bursalılar'ın sorunlarını çözmek için iktidara gelmiş bir kadroyuz. Bu sorunları çözmeye de devam edeceğiz." diye konuştu.
"TÜRKİYE GENELİ OYLARIMIZ DA BAŞARILI"
AK Parti'nin Türkiye geneli oylarını da değerlendiren Bakan Çelik, şunları kaydetti: "Türkiye genelinde de AK Parti kaybettiklerinin yanında kazandıklarına da baktığımızda büyük oranda dengeliyor. 2004 yerel seçimlerindeki oy aranımızı aşacağımızı ümit ediyorum. 22 Temmuz seçimleriyle bu mukayese edilmemeli bence. Çünkü o günki koşullar farklıydı. Şu anki rakamlara bakıldığında AK Parti'yi son derece başarılı buluyorum."


CİHAN

 

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
 

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
ak parti, bursa, sildi, süpürdü


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi