![]() |
#1 |
![]() Erzurum'da muhtarlık kavgası: 5 ölü, 10 yaralı
Muhtarlık seçimi nedeniyle çıkan kavgada ölenlerin sayısı 5'e yükseldi Erzurum'un Horasan ilçesinde muhtarlık seçimi sonuçları nedeniyle çıkan kavgada ölenlerin sayısı 5'e yükseldi. Horasan'ın Aliceyrek Köyü eski Muhtarı İsmail Yerdelen ile muhtarlığa yeni seçilen yeğeni Mücahit Yerdelen'in yakınları arasında çıkan kavgada hayatını kaybedenlerin sayısı 5'e yükseldi. Kavgada yaralı olarak Erzurum Aziziye Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Korkmaz Yerdelen ile olay yerinden geçerken ağır yaralanan M.Nihat Pak'ın da yaşamlarını kaybettiği açıklandı. Horasan Kaymakamı Mahmut Ağbal, olayda kavgaya karışan Korkmaz Yerdelen ile olay mahallinden geçerken aldığı kurşun sonucu ağır yaralanan M.Nitat Pak'ın tedavi gördükleri Aziziye Araştırma Hastanesi'nde hayatlarını kaybettiklerini açıkladı. Kaymakam Ağbal, Aliceyrek köyü ile ilçe merkezinde gerekli emniyet tedbirleriyle olayların tamamen kontrol altına alındığını bildirdi. (CİHAN)
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() maalesef..olayı yakinen biliyorum..o köyde dayımın kızı var...
işte siyasetten anlamammak ve fanatik olmak bu.. rezalet bişi ya.. ben koltuk uğruna birine kıyacam.. rabbim korusun.. ve bu son olsun inşaalah.. arada yaralanan suçsuz kişiler.. bu masum canların hesabını kim verecek.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Malesef çok ama çok üzücü bir olay..İnsanların hırs ve mevki aşkı onlara her türlü kötülüğü yapmaktadır.Allah'ın emir ve yasaklarının çiğnendiği,insanların kendi hukuk ve adaletlerinin işlediği bir zamanda Rabbim yine merhamet eyleyip,hidayet versin..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() bukadar mı gözler körelir...
babamın hep bu dediği söz aklımda... siyaset insanı insanlıktan çıkarıyor... bunları yapanda insan olamaz.. ve suçsuz 6 çocuğu olan bir baba hastahanede ... yazık!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Mübarek ne hizmet aşkı var adamlarda yaaa...
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() ne oluyor yahu bu sene seçim olayları iyice arttı koltuk sevdası uğruna kavgalar,ölümler ne kadar acı bir sonuç
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() hayatımda bende partiye teşkilatlarında bende üye olmuyorum bu yüzden sevmiyorum oyumu veriyorum bu bana yeter partimi savunurum ama her yönüyle değil tabiki muhtarlık secimi bile siyasetten farkı yok ekmek derdinde kavga derdinde millet
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
ya bu yorumada inanamıyorum... orda ölüler ve yaralılar var ne olursa olsun ama siyaset için.... sen kalk cahillik de gül...yazıkk |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
kavga, muhtarlık |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|