![]() |
#31 | |
![]() Alıntı:
![]() hem bu forumda sürekli saadetcilerden şikayetci oluyorsunuz, ne işiniz var burada diyorsunuz hem de ortalıkta göremedim hiçbirini diyorsunuz ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
![]() Alıntı:
Size örnek olamıyorsam foruma örnek olamadığım anlamına da gelmez. ![]() Bu üslup müslüman olarak bize yakışıyormuymuş... Yahu, NEFRET EDİYORUM ŞU SAADETLİLERİN İŞLERİNE GELMEYEN KONULARDA MÜSLÜMANLIĞIN İSLAM'IN ARKASINA SAKLANMASINA. Bıktık ya hû!. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
![]() Alıntı:
CHPlileşme! Ben sana bir müslüman olarak sana yakışor mu dedim. Sen müslüman değil misin? niye kızdın buna. Bir müslümanın üslubuna dikkat etmesi gerekmez mi? Terbiye kurulları içinde davranması gerekmez mi? Ben bir müslümana bu tavrın yakışmadığını söyledim. Sen, evet yakışıyor diyorsan buyur devam et TÜKÜRMEYE. Yok yakışmıyor diyorsan gereğini yap. NEFRET gözünü kör etmiş senin. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
![]() Alıntı:
Adanana şu an durum çok kritik bir farkla kaybettik görünüyor ama dün sandık ve seçim kağıtları bulundu şu an Adana çalkalanıyor AKP yargıya götürüyor seçimde hile oldu büyük ihtimal |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
![]() farukaslan:
Madem müslümana bu yakışmaz dememden rahatsızsın, bunu islamın arkasına sığınmak olarak görüyorsun, o zaman başka bir şekilde sorayım. burada birisi: BU AKPLİLERİN YÜZÜNE TÜKÜRSEN... diyerek yazsa, bundan hoşnut olur musun? ya ne güzel yazmış, helal olsun mu dersin yoksa bu ne biçim terbiyesizlik mi dersin? Dürüstce cevap ver. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
![]() |