ermeniler için açılırsa kapı, hocalı nın kapısı kapanır!
izninizle bir rahatsızlığımı dile getirmek istiyorum ve bu konu hakkında gençlik kollarının özellikle harekete geçmesi gerekmektedir. ermeni kapılarının kesinlikle açılmayacağı hakkında başbakanımızdan teminat almalıyız. ermeniler kardeşimiz olacak bir millet değildir. tarih bunu hep gösterdi, insanlarla sorunumuz yok devlet politikaları bunu gerektiriyor. arkadaşlar bu ermeni açılımı beni oldukça rahatsız ediyor. kesinlikle ermeniler için bir çıkar doğrultusunda dahi olsa bir işbirliğinin söz konusu olmaması gerekir. bu durumun iyi niyet ya da evrensel ahlakla alakası yok arkadaşlar. her ülke kendi çıkarını düşünür ama, Türkiye Azeri leri kaybedecek. Azeri kardeşlerimize çok büyük ayıp olur bu açılım. ki Azeri lerin gözünde bir teminat olan ülkemiz , ki burum çoğu Türk ve Müslüman ülke için geçerli gitgide büyük kayıplara uğruyor. Azeriler yalnız kaldıklarını düşünüyor ki rusya ya bile yanaşmaya başladılar. utanç verici bir durumdur. hocalı katliamı daha dün gibi... lütfen o kapılar açılmasın, obama amerikadan bi kapı açsın onlara bizi karıştırmasın. ben bu yükümlülüğün altına girmek istemiyorum. verdiğim oy'un karşılığı bu olmamalı. lütfen tabanımızın rahatsızlığını başbakanımıza duyuralım arkadaşlar.
|