04-19-2009, 14:47 | #1 |
Sayın Ertuğrul Günay Kendinizi CHP Çatısı Altında Sandınız Sanırım!
Ergenekon AKP aleyhine işliyor Ertuğrul Günay, Ergenekon'daki 12. dalga operasyonu ile ilgili gelişmeleri eleştirdi. 19 Nisan 2009 / 11:35 "SAPTIRILIYOR DİYE KORKUYORUM" Bakanlık personelinin bir semineri için Antalya'ya gelen Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Türkan Saylan ve ÇYDD'ye yönelik operasyon için "Özellikle o iş çok saptırıcı bir şey oldu. Bazen korkuyorum işi saptırmak için içeride özel gayretler de var mı diye" dedi. Günay, Ergenekon operasyonları nedeniyle iktidar partisine yönelik eleştirilerin arttığı belirtilip, "Şu anda Ergenekon'da süreç AKP'nin aleyhine mi işliyor?" sorusuna şu yanıtı verdi: "Kesin öyle oldu. Aleyhine işliyor. Bu şeye benziyor. 12 Mart geldi, darbecilik işine bulaşmışları aldı. Sonra döndü Tarık Zafer Tunaya'yı, Bülent Nuri Esen'i almaya başladı ve iş sulandı. 12 Mart bir demokrasi düşmanı hareketine dönüştü. Burada da, bu kadıncağız (Türkan Saylan) velev ki bu işin içinde olsun, onu görme ya, onu görme ya... Daha neler var, onu görme ya..." BAKANA "AŞK YAĞMURU" HEYKELİ İÇİN SÖZ VERDİ Kemer İlçesi'nde belediye başkanlığı mazbatasını aldığı gün 'Aşk yağmuru' heykelini kaldırmasıyla gündeme gelen MHP'li Mustafa Gül, dün Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'la bir araya geldi. Bakan Günay'ın heykelin ne olacağı konusundaki sorusunu yanıtlayan Gül, "Heykeli kimseye vermeyeceğiz. Kemer'de uygun bir noktaya koyacağız. Sahilde bulunan parklardan birinde yer alacak" dedi. Gazetecilere dönen Günay, "Heykel konusunda başkan bana söz verdi. Heykel Kemer'de kalıyor. Bu konunun sizler de takipçisi olun" dedi. (Hürriyet)
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
04-19-2009, 14:56 | #2 |
|
|
04-20-2009, 01:58 | #3 |
SANIRIM ERTUĞRUL GÜNAY IN SÖZLERİNİ SAADET PARTİLİ BİRİ SÖYLESEYİ KİM BİLİR SİZLER NE HAKARETLER EDERDİNİZ
|
|
04-20-2009, 02:02 | #4 | |
Alıntı:
Konunun hangi bölümde açıldığının farkında mısın? Farkında değilsen söyleyelim, PROTESTO!.. Haber ile ilgili yorumlarımızı oku istersen. |
||
04-20-2009, 02:54 | #5 |
|
|
04-20-2009, 03:00 | #6 |
bende bir ak partili olarak ertuğrul günaya sitem ediyorum ve kınıyorum sizin saadetçiler ergeekon yayın organları art avrasya, kanal b ve kanalbize çıkma cesareti gösterebiliyorlar peki sen bunlara kızabiliyormusun yok. ;)
|
|
04-21-2009, 17:41 | #7 |
|
|
04-21-2009, 22:05 | #8 |
|
|
04-21-2009, 22:08 | #9 | |
Alıntı:
İÇİN RAHAT OLSUN AMA BENİM KIZDIĞIM AKPLİLER KENDİLERİNİ GENELDE HİÇ ELEŞTİRMEZ |
||
04-21-2009, 22:14 | #10 |
|
|
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
chp, etö, günay, protesto |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|