04-24-2009, 05:58 | #1 |
Yattara, maça intikam gözüyle bakıyor
Yattara, maça intikam gözüyle bakıyor
Tecrübeli futbolcu, “Geçen sezon Trabzon’daki maçı unutmamız mümkün değil. Hakkımız olan 3 puan, elimizden uçup gitti. Ancak, Sivas’ta kazanıp bu karşılaşmanın acısını çıkartacağız” dedi 24 Nisan 2009 03:49 Karadeniz Fırtınası, yarın şampiyonluk yolunda Sivasspor ile olmak ya da olmamak maçı oynayacak. Dev maç öncesi Trabzonspor kaptanı Hüseyin Çimşir'den çarpıcı açıklamalar geldi. Tecrübeli oyuncu, "Geçen sezon, maçın bitimine 15 saniye kala 1-0 öndeydik. Olaylar nedeniyle 3-0 mağlup ilan edildik. Şimdi hesap zamanı geldi" ded ŞANSSIZ BİR TAKIMIZ Hüseyin Çimşir, "İlk yarıda Trabzon'da oynanan maçta da 3 puan hakkımızdı. Hayrettin'in Umut'a yaptığı hareket penaltıydı. Gökhan kardeşimiz kale çizgisi üzerinden gol kaçırdı. Yani şans yanımızda değildi" diye konuştu. Hüseyin, Sivasspor maçını kazanıp şampiyon olacaklarını da sözlerine ekledi. KENDİMİ BULDUM Bu sezon Avni Aker Stadı'ndaki ilk golüne geçen hafta imza atan İbrahima Yattara, taraftarın yüreğine su serpecek açıklamalar yaptı. Yıldız futbolcu, "Gençlerbirliği maçında attığım şık gol beni uyandırdı. Bu sezon, istediğim düzeyde değilim ama Sivas maçıyla taraftar yine beni konuşacak" açıklamasını yaptı. Gineli futbolcu, "Trabzonspor şampiyon olmadan hiçbir yere gitmek istemiyorum" dedi. Yattara, Türk vatandaşlığına geçmek için ise sabırsızlandığını da söyleyerek sözlerini tamamladı. Haber7
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|