04-25-2009, 04:07 | #1 |
Hepimiz Adnan Polat'ız
Hepimiz Adnan Polat'ız "Gerekirse tüm yönetim kurulu aynı cezayı alırız. Hepimiz Adnan Polat'ız" Galatasaray’a verilen cezalar yönetim tarafından masaya yatırıldı. Toplantı sonrası bir açıklama yapan Başkan Yardımcısı Mehmet Helvacıoğlu, “Fenerbahçe ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi maçından sonra verilen cezaları haklı bulmuyoruz. İtiraz edeceğiz. Verilen cezaların neden haksız olduğu konusunda daha sonra açıklama yapacağız. Kulüp Başkanı Adnan Polat’a verilen 45 günlük cezaya itiraz etmiyoruz. Ama bu cezanın haklı olduğu anlamına gelmez. Başkanımızın beyanatının arkasındayız. Gerekirse tüm yönetim aynı cezayı alabiliriz. Hepimiz Adnan Polat’ız” dedi. İPOTEK OLMAZ PFDK’ya cezalar konusunda telkinde bulunulduğu iddialarına da, “Hukukta telkin olmaz” diye itiraz eden Helvacıoğlu, “Hukukun temel ilkelerinden sapmalar var. Son kararlarda Sabri ile Emre için verilen cezalarda bu görülüyor. Arda cezasında da buna benzer bir sapma var. Tahkim Kurulu’nun bu hatayı düzelteceğini umut ediyoruz” dedi. Eski başkan Özhan Canaydın’ın adamı olduğu eleştirilerine de Helvacıoğlu, “Bizde böyle ipotek olmaz” diye konuştu. TEK HEDEF GALİBİYET Ankaraspor maçının hazırlıklarını sürdüren Galatasaray’da sakatlığı geçen Servet de takımla birlikte idmanda yer aldı. Yönetici Haldun Üstünel de Kewell ve Baros’la yaptığı özel görüşmede bu en kritik haftalarda daha çok inisiyatif almalarını istedi. Teknik Direktör Bülent Korkmaz’ın da oyuncularla bir toplantı yaptığı ve Ankaraspor’u hafife almamaları konusunda uyarılar yaptığı bildirildi. Bugün
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|