AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Alt 04-26-2009, 14:09   #11
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Alıntı:
hasan_ist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
1-Kadın millet vekilinin "Başbakan kendi grubundan kimseyle görüşmemize izin vermedi." sözünü ya bilmiyorsun,ya da unuttun.Bir de şu var.Sınır kapısının açılacağı söylentilerinin yayıldığı sıralarda azeri gazeteciler uçakla ülkemize gelmek istediler.Fakat uçağa iniş izni verilmediği için geri dönmek zorunda kaldılar.Şimdi bunları gözardı ederek bir teori yaratmak doğru değil.
2-Tek millet iki devlet olduğunu sürekli dillendiren müslüman ve türk milleti olan azerilerin cami kapatmalarındaki mantığı da kafam almıyor.Sırf Türk camisi diye kapatıyorsan yazıklar olsun.Sen tepki göstereceksen bunu başka şekillerde yaparsın.Bir ibadethaneyi kapatarak değil.Kaldı ki sen de müslüman bir devletsin.
sen o sözü söyleyen kadın millet vekilinin bağımsız olduğunu ve yönetimle alakası olmadığını biliyormusun üstelik gelen birtek o değildiki hem böyle konuları görüşmek için iktidar partisiyle görüşmeye bağımsız miletvekilimi gelir düz millet vekilinin gelmesi bile mantıksız o ülkenin bakanı başbakan yardımcısı falan yok mu hadi başbanı gelmesin diyelim bakanlar?
Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-26-2009, 14:16   #12
Kullanıcı Adı
hasan_ist
Alıntı:
türk_of_the_TOON Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sen o sözü söyleyen kadın millet vekilinin bağımsız olduğunu ve yönetimle alakası olmadığını biliyormusun üstelik gelen birtek o değildiki hem böyle konuları görüşmek için iktidar partisiyle görüşmeye bağımsız miletvekilimi gelir düz millet vekilinin gelmesi bile mantıksız o ülkenin bakanı başbakan yardımcısı falan yok mu hadi başbanı gelmesin diyelim bakanlar?
Millet vekili değil mi.? O mecliste yer almıyor mu? İlla bakan,başbakan görüşmede bulunur diye bir kanun,kural mı var? İktidar partisiyle sadece iktidardakiler mi görüşür? Böyle bir mantık olabilir mi? Adamlar dtp nin pkk yandaşlarını dahi dışarda parlamentolarda konuşturuyorlarda,biz neden izin vermiyoruz bizden olan insanlara?
hasan_ist isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-26-2009, 14:22   #13
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Alıntı:
Millet vekili değil mi.? O mecliste yer almıyor mu? İlla bakan,başbakan görüşmede bulunur diye bir kanun,kural mı var? İktidar partisiyle sadece iktidardakiler mi görüşür? Böyle bir mantık olabilir mi? Adamlar dtp nin pkk yandaşlarını dahi dışarda parlamentolarda konuşturuyorlarda,biz neden izin vermiyoruz bizden olan insanlara?
hay arkadaşım akıl var mantık var bu önemli bit konu gizli şeyler olabilir o vekille görüşen abşbakan ne bilecek başkalarına yetirmeyeceğini sizin oralarda önemli ve gizli bir konu olsa kahvede herkesin ortasındamı konuşulur yoksa belli bir bilgi ve biriki olan 3-4 kişi arasında konuşulup en doğru yolmu bulunur.
senin obizden dediğin şahsiyetler işin aslını bilmeden demediklerini bırakmıyorlar üdtelik aslı açıklanıyor en üst düzey iki kişi tarafından yien aynı BU NASIL BİZDENLİK?
Alt 04-26-2009, 14:30   #14
Kullanıcı Adı
hasan_ist
Alıntı:
hay arkadaşım akıl var mantık var bu önemli bit konu gizli şeyler olabilir o vekille görüşen abşbakan ne bilecek başkalarına yetirmeyeceğini sizin oralarda önemli ve gizli bir konu olsa kahvede herkesin ortasındamı konuşulur yoksa belli bir bilgi ve biriki olan 3-4 kişi arasında konuşulup en doğru yolmu bulunur.
senin obizden dediğin şahsiyetler işin aslını bilmeden demediklerini bırakmıyorlar üdtelik aslı açıklanıyor en üst düzey iki kişi tarafından yien aynı BU NASIL BİZDENLİK?
Ben biliyorum Başbakanın gerekli açıklamayı yaptığını.Kafalarında ayrı bir sorun varsa bilemem tabi azerilerin.Ben sanırım ifade eksikliği içindeyim.Ben alsın karşısına gelenleri gizli birşey varsa açıklasın demiyorum.Diyorum ki gelen kişileri ağırlar kaygılarını giderirsin.Görüşülmedi de iyi mi oldu peki? Hepten akıllarda soru işareti kaldı.Gazetecilerin olduğu uçağın Azerbaycan'a geri gönderilmesini nasıl değerlendiriyorsun peki?
Alt 04-26-2009, 14:35   #15
Kullanıcı Adı
hasan_ist
Alıntı:
Ayrıca dış işleri bir açıklama yaptı geçen gün.Ermenistan ile mütabakat içerisindeyiz diye. Ermenilerin istekleri belli. Hatta ermeni taşnak partisi "Bizim isteklerimiz belli,bunlar yerine getirilmeden bir mütabakat olamaz." diye açıklama yaptı.Bunlar ne anlama geliyor sence?
Alt 04-26-2009, 14:37   #16
Kullanıcı Adı
Supraliminal
Kendi bildiklerini okusunlar bakalım.
Sonucunda keşke diyeceklerinden eminim azerbaycanın.
Supraliminal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-26-2009, 14:38   #17
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Alıntı:
Ben biliyorum Başbakanın gerekli açıklamayı yaptığını.Kafalarında ayrı bir sorun varsa bilemem tabi azerilerin.Ben sanırım ifade eksikliği içindeyim.Ben alsın karşısına gelenleri gizli birşey varsa açıklasın demiyorum.Diyorum ki gelen kişileri ağırlar kaygılarını giderirsin.Görüşülmedi de iyi mi oldu peki? Hepten akıllarda soru işareti kaldı.Gazetecilerin olduğu uçağın Azerbaycan'a geri gönderilmesini nasıl değerlendiriyorsun peki?
görüşülsede hiç bir fark olmayacaktı onlar ön yargıyla gelmişlerdi çünkü nerden çıktı bu dersen o senin dediğin bayan bi programa katıldı sunucu ve diğer konuk o kadar güzel anlattılarki chpliler bile anlardı ama kadın 2 saat boyunca hep kafasının dikine aynı şeyleri papağan gibi tekrarladı durdu. bu adamla sen 10 defa görüşsen kaç yazar.
o uçaktan haberim yok hangi gerekçeyle inme izni verilmediğini ve geri gönderildiğini bilmedende yorum yapmam
Alt 04-26-2009, 14:47   #18
Kullanıcı Adı
hasan_ist
Alıntı:
görüşülsede hiç bir fark olmayacaktı onlar ön yargıyla gelmişlerdi çünkü nerden çıktı bu dersen o senin dediğin bayan bi programa katıldı sunucu ve diğer konuk o kadar güzel anlattılarki chpliler bile anlardı ama kadın 2 saat boyunca hep kafasının dikine aynı şeyleri papağan gibi tekrarladı durdu. bu adamla sen 10 defa görüşsen kaç yazar.
o uçaktan haberim yok hangi gerekçeyle inme izni verilmediğini ve geri gönderildiğini bilmedende yorum yapmam
Ben görüşülseydi daha iyi olurdu diye düşünüyorum.En azından "Bizimle görüşmediler." diyerek bu söylemi silah olarak kullanmalarının önüne geçilirdi.
Alt 04-26-2009, 14:51   #19
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Alıntı:
Ben görüşülseydi daha iyi olurdu diye düşünüyorum.En azından "Bizimle görüşmediler." diyerek bu söylemi silah olarak kullanmalarının önüne geçilirdi.
o konuda haklısın silah olarak kullanamazlardı ama gene kullanmaları mantıksız çünkü azeri devletini temsilen gelen kişiler değildi gelenler sanırsam.....
o programı izlemiş olsan beni daha iyi anlardın.....
Alt 04-26-2009, 14:58   #20
Kullanıcı Adı
hasan_ist
Alıntı:
o konuda haklısın silah olarak kullanamazlardı ama gene kullanmaları mantıksız çünkü azeri devletini temsilen gelen kişiler değildi gelenler sanırsam.....
o programı izlemiş olsan beni daha iyi anlardın.....
Devleti temsil eden kişiler değildi ama söylemleriyle azeri devletinin son günlerde yaptıkları birbirini tamamlar nitelikte.Tabi şu da bir gerçek ki ben böyle bir beklenti içinde değildim.Azeriler şaşırtmaya başladılar.

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
azeriler, ermenistan

Konuyu Toplam 7 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 7 Misafir)