AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Alt 04-26-2009, 14:59   #21
Kullanıcı Adı
*AZRA*
ateşle oynuyorlar...
*AZRA* isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-26-2009, 15:02   #22
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Alıntı:
hasan_ist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Devleti temsil eden kişiler değildi ama söylemleriyle azeri devletinin son günlerde yaptıkları birbirini tamamlar nitelikte.Tabi şu da bir gerçek ki ben böyle bir beklenti içinde değildim.Azeriler şaşırtmaya başladılar.
devleti temsil etmiyorlar konuşulsa bundada başka karılıklık çıkartacaklardır onalrın niyeti bozuk yaptıklarıda onu gösteriyor zaten
Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-26-2009, 15:15   #23
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-26-2009, 15:17   #24
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Alt 04-26-2009, 15:31   #25
Kullanıcı Adı
muhalifler
aslında bir millet diye birşey yok. üniversitede görmüştük. türk diye hitap edilmekten rahatsız oluyorlardı. biz azeriyiz diyorlardı. zaten türkiye de hiçbir zaman bunlar bizim miletimiz diye yaklaşmadı. olay tamamen çıkar ilişkisi. ancak ermenilerle bu kadar yakınlaşmamızı gerektiren birşey yok. adamlar aç halleriyle iyi dayandılar ama bitmek tükemek üzereler. bırakın kendileri çalsınlar kapılarımızı. neden bu kadar yumuşak davranıyoruzki onlara?
muhalifler isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-26-2009, 15:45   #26
Kullanıcı Adı
hasan_ist
Alıntı:
ishakyilmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşım bu haberi buraya taşımışsın ama azerbaycandaki gaz şirketi yalanladı bu zam söylentisini.Hatta forumda da bu yalanlama haberi konu olarak açılmış.
hasan_ist isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-26-2009, 16:07   #27
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Bakan Güler'den zam açıklaması!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler, “Azerbaycan'ın Türkiye'ye verdiği doğalgaza zam yaptığına” ilişkin haberlerin doğru olmadığını bildirdi.

Güler, AKP Genel Merkezi'nde devam eden Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'ndan ayrılırken, gazetecilerin konuya ilişkin sorusuna, “Bu haberler doğru değil, iki gündür Azerilerle toplantılar yapıyorum. Böyle bir şey söylenmedi, zam yok. Kontratımız var, yapması mümkün değil” karşılığını verdi.
Alt 04-26-2009, 23:01   #28
Kullanıcı Adı
Gökmen
Birileri bu memleketi yıllardır bir savaşın içine sokmak için tüm çabası ile tüm imkanlarını kullanıyor, hatta imkanlar ötesinde ülkeleri dahi kullanıyorlar. Mevcut hükümetimiz bu konulara zekice her seferinde müdahale ediyor bunuda kısa zamanda çözeceklerine inanıyorum, TÜRKİYE,nin geleceği çok parlak ve bunu tüm dünya ülkeleri biliyor ve bunu hazm edemeyenler bu tür oyunlara başvuruyor tek amaçları TÜRKİYE,yi bir dünya devi olmaktan mahrum etmek, ben bu hükümetimiz ile hertürlü sıkıntı ve zorlukları aşacağımıza inanıyorum, dahası güvenim sonsuz...
Gökmen isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-28-2009, 02:53   #29
Kullanıcı Adı
hortla1k
Ya arkadaşlar bariz yalan haber yaa..Doğruluğu ispatlanmamış bir haber için kardeşlere bu kadar sallamaya ne gerek var..Azeri basınında da bizim hakkımızda kışkırtıcı haberler yapılıo sürekli nasıl bu oyunu geliyor bu türk milleti anlayabilmiş değilim..serinkanlı olun yazacağınız şeyi iki kere düşünün rica ediyorum...
hortla1k isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-12-2009, 00:35   #30
Kullanıcı Adı
unnamed
sonra çıkarlar derler;

men yapmamışam men etmemişem......

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
azeriler, ermenistan

Konuyu Toplam 6 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 6 Misafir)