AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



 
Stil
Seçenekler
 
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 04-26-2009, 19:20   #1
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Standart DTP'Yİ SEVİNDİREN OPERASYON
Laçiner, PKK'nın şehir yapılanması KCK'ya yönelik operasyonları değerlendirdi.

Uluslararası Stratejik Araştırmalar Kurumu (USAK) Başkanı Sedat Laçiner, PKK terör örgütünün şehir yapılanması KCK'ya yönelik operasyonun ne kadar önemli olduğunun fark edilemediğini söyledi.

"Dağda bin teröristi etkisiz hale getirseniz KCK operasyonu kadar büyük başarı sağlamış olmazsınız." diyen Laçiner, DTP'nin ise operasyon konusunda ikiye bölündüğünü ileri sürdü. Operasyon sonrası PKK'nın DTP üzerindeki baskısının azaldığına değinen Laçiner, DTP içinde bir kısım grupların KCK operasyonundan memnun olduğunu anlattı. Laçiner, şunları söyledi: "Bazı DTP'li milletvekilleri, belediye başkanları içten içe seviniyorlar ama operasyonu dışarıya 'DTP'ye karşı bir saldırı' olarak yansıtıyorlar. Belediye başkanı, milletvekili olan bazı isimler terör dışında meşru yolların arayışı içerisine girerler. Bundan terör örgütü çok rahatsızdır. Operasyonlarla artık DTP'nin belediye başkanları daha özgürdür. Milletvekilleri daha rahat hareket edebilir noktadadır. Operasyonla, PKK'nın şehir terör örgütü haline dönüşmesi en azından bugün için önemli oranda engellenmiştir."


aktifhaber.com

 

Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi