AK Gençliğin Buluşma Noktası
Kim? Kimdir? Biyografiler ve hayat hikayeleri.

Stil
Seçenekler

Alt 09-02-2007, 00:35   #41
Kullanıcı Adı
tuğba61
Standart Ynt: BEDİÜZZAMAN SAİD NURSİ KİMDİR?
Alıntı:
İnternettin Hoca Nickli Üyeden Alıntı
ALLAH (C.C.) KIYAMET GÜNÜ ,
O DEĞERLİ İNSANLA BİZLERİ, PEYGAMBER EFENDİMİZ'İN (SAV) SANCAĞI ALTINDA BULUŞTURSUN...
amiiin.. inşALLAH..
paylasım için saolun
tuğba61 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-24-2007, 19:47   #42
Kullanıcı Adı
nuh
Standart BEDİÜZZAMAN SAİD NURSİ KİMDİR?
kavuştum sonunda üstadım
Alt 10-04-2007, 23:36   #43
Kullanıcı Adı
Hıfz-ı lisan
Rabbim bizleri böyle güzel Gönül Sultan'larının izlerinden gidenlerden eylesin,şefaatine nail etsin inş. TeşekkürleR..

...Hayatın lezzetini ve zevkini isterseniz, hayatnızı iman ile hayatlandrınız ve feraizle zinetlendiriniz ve günahlardan çekinmekle muhafaza ediniz...
RİSALE-İ NUR'DAN

[b]Madem Nefsİm Emmaredİr.nefsİnİ İslah Edemeyen BaŞkasini Islah Edemez.Öyle İse Nefsİmden BaŞlarim.
SÖzler 243
.

Kur'an hizmet uğrunda, arzın sekenesi kadar hayatım olsa, her birisini feda etmeyi, ne büyük saadet ve şeref kabul etmişim.RİSALE-İ NUR
Hıfz-ı lisan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-03-2008, 23:34   #44
Kullanıcı Adı
faruk_09
Üstad Bediüzzaman Sail Nursi... Yüzyıl'ımızın Işığı....
faruk_09 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-03-2008, 23:41   #45
Kullanıcı Adı
RDönmezs
O yüzyılın adamı onca cefa, sefalet içindeki sürgünler eziyetlere aldırış etmeden mücadele etti İslam için..
Birkeresinde üniversitede ilk yılımda edebiyat hocamız herkes sevdiği bir kişiyi anlatcak dedi derste bende düşündüm ve üstadı anlatayım dedim araştırdım buldum derste süre 5 dk ama benimki bir dersi aldı olay oldu sınıfta herkesin gerçek yüzünü ortaya çıkardım sınıf ikiye bölündü hele bi kız vardı tam önümde "hocam bu nediyor böle beyin yıkıyor ne işi var bu sınıfta çıkartın saçmalık" diye yırtılıyordu sus bee diyip kapadım çenesini çoğunluk yanımda oldu üniversitede böle bişiye kimse cesaret edemez ama ben çekinmeden anlattım hoca tenefüslerde görürken hep tebessüm ediyordu o kız ise nefret bakıordu her defasında lafımı çarpar sustururdum..

Konuyu Toplam 8 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 8 Misafir)