04-29-2009, 15:56 | #40 |
1. cüz-katil-okundu
2. cüz-ak_kelebek-okundu 3. cüz -Faruk-Arslan-okundu 4. cüz-cnn-okundu 5. cüz-cnn-okundu 6. cüz- Yasemin {Can_Dostu}-okundu 7. cüz - *AZRA*-okundu 8. cüz-sevdesu-okundu 9. cüz-babam adına alıyorum(sevdesu) 10. cüz- *AZRA*-okundu 11. cüz-gönülden-okundu 12. cüz- Reyhan { Can_Dostu}-okundu 13. cüz- Reyhan {Can_Dostu}-okundu 14. cüz- Rafugee-okundu 15. Cüz- diriliş.f-okundu 16. cüz- diriliş.f-okundu 17. cüz- diriliş.f-okundu 18. cüz- diriliş.f-okundu 19. cüz- diriliş.f-okundu 20. cüz-Yağmur {ak_kelebek }-okundu 21. cüz-Elif { ak_kelebek }-okundu 22. cüz-Alperen(ler) { ak_kelebek }-okundu 23. cüz-Perizade { ak_kelebek }-okunu 24. cüz -Alperen(ler) { ak_kelebek }-okundu 25. cüz -Alperen(ler) { ak_kelebek }-okunu 26. cüz-Alperen(ler) { ak_kelebek }-okundu 27. cüz-AY IŞIĞI-okundu 28. cüz -AY IŞIĞI-okundu 29. cüz -AY IŞIĞI-okundu 30. cüz -Nurcan { Can_Dostu }-okundu Arkadaşlar Allah razı olsun ama bir tek kişi kaldı onada ulaşamıyorum sevdesu eğer ki sevdesuyla görüşen varsa bu hatimden aldığı cüzü okuyup okumadığını bana bilgi versin lütfen.Duasını toplayamıyoruz ya da okumak isteyen biri alabilir 9.cüzü. |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|