04-29-2009, 16:08 | #1 |
Leyl-i Can..
Nazlı çiçeğim benim
Bir yakarış vaktinde bulmuştum seni Derinlerimde bir gece hicranıydın sen Karanlık yazgıma Kavruk bir sızı gibi düştün… Leyl-i can Kömür tozlu gecemin dolunayı… Ruhumun üşüyen yanı Sırrıma malum gölgesiz asudem Yalnızlığı yaktım ellerinde Dört yanımda rüyalar Leyl-i can Özlemin kirpik uçlarımda uyku Hasretleri yakmaktan geliyorum. Ayrılıklar vurdu bizi Bir gün yıkık dökük görürsen bu benliği Sorma halimi Leyl-i can Sensizlik bende bir hüzün Ulaşılmaz düşlere vabeste.. Seni sardım yalaz yalnızlıklarıma Hece hece…her gece.. Susmanın avuçlarında Terliyor şimdi nemli sözlerim Sorma halimi Beklenmiş bir zaman gibi Gözlerim hep yollarda kaldı Adından sonrasına yasak adımlarım Sorma halimi Leyl-i can Sensiz yetim bütün manalarım… İçimde senden kalan bir can çırpıntısı Titretir durur yüreğimi Sanmaki üşüyorum Varlığın ısıtır içimi… Ruhumun mülteci sevdası İçimde yokluğun kabarıyor Leyl-i can Gecemin kapısını çalma artık Söndü bu şehrin ışıkları Bu karanlıklar Senden bana yadigar kaldı.. Biliyorum ne yapsam da gitmeyecek içimden sesin Ansızın içime düşecek yangınlar.. Ah yar! Yine yalnızım Yüreğimi kanatır özlemin Sorma ne haldeyim… Çaresizlik hiç etmiş beni Gözlerimden dudağıma bir damla ahh düşer Acın böler soluklarımı Sana kurduğum düşler söner… Leyl-i can Yüreğimi yasa boğan sızım Burkulmuş kalbimi tutuyorum sokak lambalarına İçimdeki harfleri tanı diye Şiirlerle vuracağım bu kalbi Sensiz Hiçbir kelimeyle yaşamasın diye.. Dilsiz yüreğimde Ayrılığa oynar hep kalemim.. Leyl-i can Yüreğinde kanayan benim Aklıma düşen sensin… Hiç kalmadığın kadar kal bende Yamaçlarıma düşen bu sızılar senin… Ruhuma çizdiğim resim! Nazlı çiçeğim benim.. Mevsim hazan oldu Soldu içimde sesin.. Şimdi sen şen günlerimden kalan Hüzünlü bir ay gibisin.. Sorma halimi Leyl-i can susmanın zamanı şimdi… alıntı
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|