![]() |
#31 |
![]() Heralde burada tek başına Bülent Arınç ya da Mehmet Ali Şahin suçlu değil. özellikle bu kişileri ağır bir dille hedef almak çok yersiz bir tavır!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
![]() Alıntı:
Bak kardeşm adamın demek istediğini anlamamışsın önce bunu bir anlatalım... Bana oy vermessen hizmet gelirmi bilemem derken başka partilerin ne kadar hizmetten aciz olduğunu anlatmaya çalışmış burada tehtit falan yok önce bi anla derim ben... ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
![]() Vay yüzde 3 ha ?
İyi oyumuz düşmedi de mhp nin saadetin chp nin de oyları artmadı dimi hah.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
![]() Kardeşim bak ben ne dersem doğrudur deme. Secimde o kadar partinin birleşip akpartiye karsı yaptıgı oyunları medyanın yaptıklarını saymadan 2 kişiye suc atıp siz oy düşürdünüz dersen seni dikkate almam hiç açıkcası ne yapmak istediğinide çözmüş değilim ama Bülent Arınç hakkında yorumlara dikkat lütfen bardak doluyo!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
![]() kusura bakma seni çözebilmiş değilim bu açıklamalarınla nereye varmak istiyorsun onu söyle...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
![]() Alıntı:
Ben artmadı diye bşey mi dedim şimdi... Mhp'nn güçlü olduğu yerlerde Sp ve Chp nin yardımları Chp'nin güçlü olduğu yerde Mhp nn yardımları Ve sp nin güçlü olduğu yerde diğerlerinin bunlara yardımları sayesinde arttı oyları evet... ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
![]() Alıntı:
İsim ver kim Arınç'ın elini öperek partiye giriyormuş... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
![]() 10bin oyu almak için Mecliste en az süre alan hemşerisine bi faydası olmayan eğitimsizleri partiye sokmak için güdülen politikaya kızıyoruz..Elinde böyle bi fırsat varken bakanlıkları UZMAN lardan oluşturamamasına kızıyoruz..bunlar da mı medyanın işi
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
![]() Malatyada Sp rekor kırdı nasıl biliyomusun Mhp nin eski baskanı M.yasar cerçi Mhp den aday gösterilmedi Akpartiyede müracaat etti ama kabul edilmedi sonra ne oldu Saadet partisi kabul etti Akpartiye demediğini komadı secim arabaları Chp-Mhp kendi partilerine deil saadete verdi %20küsür aldı Akparti yine %52 aldı Akparti kazanamasaydı şimdi ben burdan malatya millet vekillerine lanetmi okusaydım ya az düşünüp konusun.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
![]() Elazığ 2. sıra akp vekili El öpen nikahlı saadtçi
Konuşmayı bilmeyen de 3. sıradan takip.. 5. sıradaki ana avrat küfürlerini youtubeden dinleyebilirsiniz 4. sıradakinin 100-200 öğrenciye verdiği 30 liralık bursu kestiğini 1.Sıradakinin bunların bütün müsebbibi bir kişi olduğunu.. Konu Fasl-ı Gül tarafından (05-01-2009 Saat 23:54 ) değiştirilmiştir.. Sebep: lütfen hakaret içeren mesajlar yazmayınız ve konuşurken delil gösteriniz... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|