AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 05-03-2009, 02:10   #21
Kullanıcı Adı
Feride
Alıntı:
Meçhul Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Doğuda haftalık izin yok...

Benim de alemde hepsi doğuda askerlik yapmış sıra bende galiba...

Babam Tunceli'de, Büyük abim Muş'da dğer abi de Hakkari'de...
Hmm..Allah kolaylık versin. Tunceli babamın memleketi. pkk korkusundan çocukken geliş o geliş..ne biz gittik ne o gitti..ama tabi şimdi bişey yok diyorlar..
Feride isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-03-2009, 02:11   #22
Kullanıcı Adı
Tarantula_
Alıntı:
Biz zaten askerde öleni şehit olarak gömeriz hem ama nereye gittiğini ALLAH bilir her askerde ölen şehit değldir bence...

Bide askeriyenin ne olduğu ortada ne mal olduğunu herkes biliyor...

Müslüman bir insan Cennet'i askere gitmeden de kazanabilir sonuçta tabiki herkes şehit olmak ister ama haince bir oyunla değil...
Askeriyedeki çözünmeye hangi yönden bakarsan bak askerliğim teması değişmez canım kardeşim.

Anakucağundan Peygamber ocağına...

Müslüman bir insan tabi ki Cennet'e gidebilir askere gitmeden de nasıl bir alaka kurdun anlayamadım...

Zaten o haince oyunlar bütününe veriyoruz şehitleri yoksa herhangi bir ülkeyle savaşmıyoruz ki şehit verelim.

Herneyse senin düşüncen...
Alt 05-03-2009, 02:12   #23
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Alıntı:
Gökmen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Çukurca,nın neresinde idi Meçhul hangi birlik biliyormusun,KAÇA KAÇ YAPTI.

Hakkari çukurca neresi olduğunu unuttum abi yaa yarın sorar söylerim olur mu
Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-03-2009, 02:14   #24
Kullanıcı Adı
Gökmen
Alıntı:
Hakkari çukurca neresi olduğunu unuttum abi yaa yarın sorar söylerim olur mu

Yarınmı çok komiksin varya neyse belki benim yaptığım yerdedir diye sordum, abine çok selam söyle benden...
Gökmen isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-03-2009, 02:15   #25
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Alıntı:
musab Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
aslanlar gibi 15 ay 460 günümü vatan hizmetine verdim..şu saatten onra ister 6 ay ister 12 ay olsun gidecekler düşünsün..

1987/3 lere selam..:yehoo:

Alt 05-03-2009, 02:16   #26
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Alıntı:
Gökmen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yarınmı çok komiksin varya neyse belki benim yaptığım yerdedir diye sordum, abine çok selam söyle benden...

Aleyküm selam...
Alt 05-03-2009, 02:20   #27
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Gökmen abi isabet etmiş.. Askerliğin uzatılması, devletin sivil irade üzerinde ego tatmininden başka bir şey değil. İlker Başbuğ'un, basın toplantısındaki konuşmada asker açığı olduğunu söylemesine çok şaşırdım ve buna inanmıyorum. Geçenlerde Süleyman Soylu da bu konuya değinmişti -askerlik süresini azaltacağım- demişti, doğru dedi. Askerlik süresinin daha da kıasaltılması gerekirken böyle bir girişim hiç de anlamlı olmaz. Milli Savunma Bakanı, böyle bir durum henüz sözkonusu değil dedi umuyorum ki bundan sonra da olmaz. Bakanlar Kurulundan böyle bir tasarı geçmesi AK Parti'nin statüko karşısında acziyete düşmesi anlamına gelir. Bugün memlekette profesyonel askerliğin konuşulması gerekir, sürenin uzatılması değil.
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-03-2009, 02:27   #28
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Bencede kısalmalı yaa ben doğudan gelen kişilere baktığımda inanın adamlarda piskoloji diye bişey kalmamış oluyor yaa çatışmaya girmekten bi hal olmuşlar yaa ki askerde de askere adam gibi davranılsa afedersiniz ama nsana it muamelesi yapılıyor resmen... askere gtmekte bu yüzden korkuyor insanlar yoksa pkkdan korktukları için değil askerden gelen çatışmasını anlatmaz askerde atılan dayağı anlatır... Komutanler içecek içecek sonra gidip zefkine asker dövecek... hem kısalması lazım hem düzenlenmesi lazım...
Alt 05-03-2009, 02:31   #29
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Alıntı:
Bencede kısalmalı yaa ben doğudan gelen kişilere baktığımda inanın adamlarda piskoloji diye bişey kalmamış oluyor yaa çatışmaya girmekten bi hal olmuşlar yaa ki askerde de askere adam gibi davranılsa afedersiniz ama nsana it muamelesi yapılıyor resmen... askere gtmekte bu yüzden korkuyor insanlar yoksa pkkdan korktukları için değil askerden gelen çatışmasını anlatmaz askerde atılan dayağı anlatır... Komutanler içecek içecek sonra gidip zefkine asker dövecek... hem kısalması lazım hem düzenlenmesi lazım...
Vatan evlatlarını 3 aylık eğitimle, ömrü dağda gerilla savaşı ile geçen teröristlerin önüne atmak vicdansızlıktır. Onun için askerlik profesyonel olmalı en azından o bölgede.. Gençler koyun gibi kırdırılıyor.
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-03-2009, 02:37   #30
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Alıntı:
Özgün İrade Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Vatan evlatlarını 3 aylık eğitimle, ömrü dağda gerilla savaşı ile geçen teröristlerin önüne atmak vicdansızlıktır. Onun için askerlik profesyonel olmalı en azından o bölgede.. Gençler koyun gibi kırdırılıyor.

Bu askeriyenin umrunda mı sence...

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)