AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 05-05-2009, 13:34   #1
Kullanıcı Adı
Supraliminal
Standart Üzücü Durumlarda Yayını Durduran Programlar.
Hepimizinde bildiği üzere geçenlerde Askerlerimize Saldırı düzenlendi.Ve bazı sabah programlarımda bu haberden sonra yayını kesti.Evet çok doğru yaptılar bu haberden sonra gerçekten eğlenilemez.
Lakin dün gecede Mardinde düzenlenen saldırılda tam 44 vatandaşımızı(!) kaybettik.
Lakin şehit verdiğimizde yayını kesen programlar nedense bugün yayınlarına devam ettiler hiçbir şey olmamış gibi.
Şüphe ettiğim durum şu illa şehit verdiğimizdemi programların yayını kesilecek.Yoksa göstermelik mi tüm bunlar.Ha askerlerimize hain saldırı yapmışlar ha masum vatandaşlarımıza üstelik DÜĞÜN sırasında.

bu konuyu tartışmaya açıyorum...

Supraliminal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 05-05-2009, 13:38   #2
Kullanıcı Adı
Tarantula_
Çok haklısın madem Şehit verdiğimizde kesiyorsunuz o kadar vatandaşımızı kayıp ettik böyle acı olaylarda da kesilmeliydi. Bence zaten o olayda pkk eli var o zaman o vatandaşlarımız da pkk terörüne şehit gitmişler...

Böyle davranışlarda samimiyet çok önemli...
Alt 05-05-2009, 13:41   #3
Kullanıcı Adı
Supraliminal
Bu durumları bazı önemli yazarlarımız ele alması lazım.Köşelerine taşımaları gerekir.
Çok önemli benim açımdan.Ben yazar olsaydım mutlaka bu durumu yazardım.
Supraliminal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-05-2009, 13:43   #4
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Televizyon dünyasının içinde bulunmuş olduğu çöküntü durumun izahı mümkün değildir.İlkeli ve dürüst yayın sunma anlayışına sahip birkaç tv dışında geri kalanların hepsi lay-lay-lom peşinde.Şehit haberlerinde de samimi davranmayarak zorraki bir yayın kesme olduğunu tahmin ediyorum.Dün gece Türkiye'yi yasa boğan bu elem olay karşısında malesef yine aynı durum hüküm sürmüştür.Reyting uğruna yapılmadık rezillik kalmadı.İyileri tenzih ederek söylüyorum bunları!Günümüzde yaşanılan bütün olaylar kıyamet alametlerinin habercisinden başka birşey değildir!ALLAH hepimizi ıslah etsin..!
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-05-2009, 14:28   #5
Kullanıcı Adı
LeyaL
Ben olayın Mardin'de olmasından dolayı bu şekilde olduğunu düşünüyorum..Evet bir samimiyetsizlik de söz konusu maalesef..Zaten izlemediğim ve izleyenleri anlamadığım şu programlar kesse ne olur kesmese ne olur diye de düşünmeden edemiyorum..Allah hidayet versin ne diyim...
LeyaL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)