05-09-2009, 11:08 | #1 |
Kadıköy'de kendimi evimde hissedeceğim
Shakthar Donetsk Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Kadıköy'de evlerinde gibi oynayacaklarını söyledi. Werder Bremen'in Perulu yıldızı Pizarro ise kupayı alacaklarını iddia etti.
UEFA Kupası'nda finale yükselen Shakhtar Donetsk'in teknik direktörü Mircea Lucescu, Saracoğ-lu'ndaki finalde yabancılık çekmeyeceğini söyledi. Romen çalıştırıcı, Türk taraftarlarının Shakhtar'ı destekleyeceğini iddia ederken, İstanbul'un özel bir şehir olduğunu dile getirdi. UEFA Kupası'nda takımı Shakhtar Donetsk'i finale yükselen Mircea Lucescu, Kadıköy'deki finalde Türk taraftarların kendisini destekleyeceğini söyledi. Yarı finalin rövanşında Dinamo Kiev gibi güçlü bir ekibi elediklerini ifade eden Lucescu, 20 Mayıs'ta büyük bir heyecan fırtınası yaşayacağını belirtti. Türkiye'de G.Saraylı ve Beşiktaşlı taraftarların yanı sıra, F.Bahçe'yi, Trabzonspor'u destekleyenlerin de sevgisini kazandığını ifade eden Lucescu, "Kadıköy'de kendimi evimde gibi hissedeceğim. Türk dostlarımın Shakhtar'ı destekleyeceklerinden eminim. İstanbul benim için çok özel bir şehir. Orada iki büyük şampiyonluk yaşadım. Umarım, UEFA Kupası'nı da İstanbul'da kaldırırım." diye konuştu. Shakhtar Donetsk'in finale çıkmasıyla, Avrupa futbol tarihine geçtiğinin altını çizen Romen teknik direktör, "Futbola yatırımın ve istikrarın meyvesini alıyoruz. Şampiyonlar Ligi'nde de çok iyi maçlar çıkartmıştık. Ukrayna'da hem lig hem de kupa maçlarının olduğu yoğun bir fikstürümüz var. Kadıköy'deki finale kadar 4 günde bir maç yapacağız. Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'ne kalmamız için ikinciliğimizi garantilememiz lazım." yorumunu yaptı. Öte yandan Shakhtar Donetsk'in finaldeki rakibi Alman temsilcisi Werder Bremen de kupa için oldukça iddialı. Werder Bremen'in Perulu yıldızı Claudio Pizarro, finale tesadüf eseri gelmediklerini ifade ederek, İstanbul'u hep iyi bir şekilde hatırlamak istediklerini söyledi. Final maçında Diego ve Hugo Almeida gibi iki yıldızın cezalı olacağını belirten Pizarro, "Onların yokluğunu kapatmak için daha çok savaşacağız. Hayatımda ilk kez UEFA Kupası'nda final oynayacağım. Kupayı kazanarak tarihe geçmek istiyoruz." dedi. YASİN TUNCER İSTANBUL
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
05-09-2009, 11:10 | #2 |
Lucescu gibi bir deha teknik adamı harcadık malesef adam GSye geldi şampiyon yaptı süper kupayı alıdı bir senede beşiktaşa gitti şampiyon yaptı shaktara gitti gideli fırtına gibi esiyor....
|
|
05-09-2009, 11:11 | #3 |
Yanılmış (:
Ben Werder i destekliyorum..Kadıköy de yabancılık çekmeyeceği doğru iyi olan kazansın derim..Darısı türklerin başına |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|