05-10-2009, 00:56 | #10 |
Her zaman diyorum vakit gazetesinin ve onun gayrı resmide olsa internet sitesinin haber yapış tarzı yanlıştır ! Haber yapacağım diye ortalığa sövüyor !
Geçen vakit faşistlik yapıyor dedim . Dediler niye öyle diyorsun yahu haber okuyorum . Adamlar haber yapmış ''gayrıresmi'' sitelerinde neymiş yeni şafak Ermeni vurgulaya vurgulaya muhabirinin sözüyle hareket etmiş . Ne ? Etnik Milliyetçilik Hani Milli Görüş Holiganizmi gibi Onlar gibi düşünmeyince Pis Kafir derler holiganları Şarapçıda derler Vakitte öyle Belki haklı yeni şafak olayında fakat öyle bir sunuyorki haberi Sanki karşısında gavur var hatta haberde birde etnik milliyetçiliğe döküyor işi İşte bu gibi radikal gazeteler neden okunmaz ? Halk sıkılır ! Vakiti elime alıyorum bakıyorum sanki Türkiyenin değilde bir örgütün gazetesi Yahu bu kadarmı saldırgan olunur ! Ha Doğanın Haber Yapışı Ha Vakitin Türkan Saylan hastanede hasta Doğan yine çarşaf çarşaf demogoji yapıyor Vakitte haber şu Gördü işte sonunda gününü nasılda başını örttü sonunda ! Okuyan adam diyor el insaf Vicdansızlar ! Yahu niye düzgün anlatmak varken oraya buraya çekiyorsun ? Niye Müslümanları zor bırakıyorsun ! Ah Vakit senin düzeleceğini görmek acaba bize nasip olacakmı ? |
|
Konuyu Toplam 6 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 6 Misafir) | |
|
|