05-11-2009, 00:57 | #61 |
Ayrıca o masonlarla ilgili mesajımdada bizim azınlıklar azgın dedim
Yani Türkiyedeki masonlara dedim bu kadar yanlış anlayacağına ihtimal vermiyorum . eğer yanlış anladıysan yuh artık ! bir şey diyemem |
|
05-11-2009, 01:00 | #62 |
açıkçası konuyla ilgili tek kelime diyecek mecalim kalmadı
ama yazmalıyımmm.... bir kavga bu kırıcılık niye.. derdimiz ne bu kadar Allah Aşkına körfez burada en büyük yanlışı da yapmış olsa... uyarırım dediyse yaşlı dedeler vs dediyse ... ne oldu yani.. değdimi bu kadar kalp kırmaya muhalefet gözlemciler gördüyse ki ... hiçte hoş olmadı... birbirimize düştüğümüzü görmek onları güçlendirmekten başka ne işe yarıyor ki körfez burda ne amaçla bulunduğu ve konumu ortada olduğundan biliyoruz ki düşman değil bize.... biraz anlayış ve saygı olsun ona ve onun gibi düşünenlere... ve tabii ki aynı şekilde sizlere de .... VE DİYORUM Kİ BU KALİTELİ ORTAMA BÖYLE GEREKSİZ VE KIRICI TARTIŞMALARI/KAVGALARI YAKIŞTIRMIYORUM... İNANILMAZ ÜZGÜNÜM ŞUAN |
|
05-11-2009, 01:10 | #63 | ||
Alıntı:
Bu kişi Vakit'e ilk kez saldırmıyor hanımefendi. Bu bir. Konudaki ilk yorumlarına ses bile çıkarmadım şahsen. Bu iki. İşi ileri götürünce yine bir şey demedim "edepsizlik etmeyip yöneticiliğinin ağırlığını bilip öyle yorum yapmasını" söyledim. Sırf böyle tatsızlıklar olmasın diye bu da üç. 3... Alıntı:
3 kere yedik yuttuk. Saygımız da oldu ona ve onun gibilere... Onun bizlere düşman olmadığını bildiğimiz için(değil) ve konumundan ötürü cevap vermekten sakındık. Düşmanlık da yaptı resmen. Cumhuriyet Gazetesi tüm değerlerimize mukaddesatımıza düşman değil mi? Öyle. Adam Cumhuriyetle Vakiti bir tutuyorsa HOP DEDİK! BİZİMDE DEĞERLERİMİZ VAR DEĞİL Mİ? MİLLET GELSİN EZSİN VURSUN KIRSIN OLUR MU? İyi niyetle yorum yaptım diyor bıraksak 10 defa yorum yazacak alçakça.. Duyguseli demişti ya; Öncelikle bu edepsiz hakaretinizden dolayı bütün kardeşlerimden özür dilerim.. Ve bunu yapanın bir yönetici olmasından dolayı bir ikinci defa özür dilerm.. |
|||
05-11-2009, 01:27 | #64 |
açıklama için teşekkür ederim
ama ben yinede son olarak diyorum ki SEBEP HER NE OLURSA OLSUN BU KADAR KIRICI OLMAYALIM... |
|
05-11-2009, 02:05 | #65 |
Bu konuyu açarken içimizde korfez gibi bi şahsın olduğunu bilmiyordum...
e şimdi kendi kendime iyiki açmışım diyorum....şahsı tanıdık hiç değilse... özellikle Farukaslan abime teş. ediyorum gazetemizi ve okurlarını çok güzel savunduğu için... şimdi sen burdada savunmaya geçiceksin hakaret vari konuşma diyeceksin sen hariç herkesten özür diliyorum..... Forumumuzdaki ilgili kişilerede senin o makama yakışmadığını bildirmek isterim..... senin gibi bir şahsa diyecek fazla lafım yok hakikaten içinde azda olsa adamlık şuuru varsa bari durduğun makamdan istifamı ediyorsun gerimi çekiliyorsun bişeyler yap. çünkü bi üstümde senin gibi bir şahsın olması damarlarımdaki kanı çekiyor.... Buraya yeni gelen arkadaşların senin gibi bölüm başkanıyla tanışmasını ve hatta sana güvenip seni dinlemelerini ben kaldıramam yarınlarımızı senin gibi bi adama teslim etmek istemem... var gerisini sen düşün...... Konu unnamed tarafından (05-11-2009 Saat 02:12 ) değiştirilmiştir.. |
|
05-11-2009, 02:09 | #66 |
http://www.akpartiforum.com/tezg-hlari-gormek-ve-bozmak-icin-vakit-okuyun-hasan-karakaya-vakit-t102280.html?t=102280 Vakit yazarı sanki bizi duymuş gibi bugün kü yazısında Vakit okumanın sadece bir tane nedenini yazmış... Anlayanına... |
|
05-11-2009, 02:15 | #67 | |
Alıntı:
Geçen yine böyle bi tartışmamız olmuştu.. Ondna bi gün sonra aynı böyle Hasan Karakaya'nın yazısı vardı.. Şaşırmıştım.. (: Üstad biliyor sözlerinin yerini ve zamanını beh.. |
||
05-11-2009, 03:37 | #68 |
Arkadaşlar başka partilerden üye olup ortam bozmaya gelenler varya şimdi biri gelse su halimize baksa ne kadar mutlu olur biliyomusunuz? Biz kendi partimizin kendi forumunda böyle olursak elimize ne geçecekki? Bölüm sorumlusu arkadaşlar yönetici sıfatı size biraz resmi olmayı zorunlu kılmazmı.Vakit - Zaman ikiside sağ gazete + larıda var - leride ama bu +/- leri bu kadar hararetli tartışmanın bize ne kazandırdığını merak ediyorum keşke biraz daha ılımlı alttan alıcı tartışsaydınız be kardeşim.Bence bu konu silinmeli ve herkes kardeş olduğunu hatırlamalı böyle bir tartışma ortamının forumuzda kalması iyi sonuçlar doğurmuyacağına inanıyorum.Allaha emanet olun.
Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol (Mevlana) |
|
05-11-2009, 04:23 | #69 |
Üstadın dediği gibi; Bir gençlik, bir gençlik, bir gençlik...
Ne oluyor bu gençliğe de ortada kalmış onca sahiplenecek değer varken, savundukları gazete için kalp kırıyorlar hatta ileri gidip birbirlerine haklarını helal etmiyorlar... Hak helal etmemek bu kadar basit mi?... Sizce değer mi? Parti kardeşliğini geç, hepimiz müslümanız Elhamdülillah. Bi gazete için kalp kırıyorsunuz. Vakit... Zaman... Yeni Şafak... Üç gazeteye de aboneyim. Hepsini de okurum. Hepsinin savunduğu değerler hemen hemen aynı. Aralarında ki tek fark hitap şekli. Vakit, sert bir dille gerçekleri ortaya koyarken; Zaman, ılımlı bir şekilde yorumluyor haberleri. Yeni şafak ise ikisinin ortasında kalmış bir gazete. Şimdi, burada soran arkadaşlara soruyorum; Ben vakit okudum diye Holigan ya da radikal İslamcı mı oldum? Ya da Zaman okudum diye ılımlı islam'ın savunucusu mu oldum? ... |
|
05-11-2009, 12:13 | #70 | |
Alıntı:
|
||
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
|
|