AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Alt 05-11-2009, 13:02   #1
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Standart Bu rakıları kim içiyor?
Bu rakıları kim içiyor?

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde hafta içi çekilen görüntülerde, hastaneye taşınan erzak malzemelerinin arasında rakı şişelerinin de bulunduğunun görülmesi dikkat çekti.Hakan GÜNDÜZ'ün haberi...

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nden objektiflerimize herkesi şaşkına çeviren bir görüntü yansıdı.

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde hafta içi çekilen görüntülerde, hastaneye taşınan erzak malzemelerinin arasında rakı şişelerinin gizlendiği görülüyor. Ortopedi Bölümü'nün olduğu binaya erzaklarla birlikte taşınan rakıları kimin kullanacağı bilinmiyor.

Cerrhapaşa Tıp Fakültesi Kan Merkezi'nin hemen yanı başındaki kapıdan içeri sokularak alınan rakılar daha sonra üst katlara çıkarıldı.

Rakıları hastaların mı yoksa doktorların mı kullanacağı merak konusu olurken, bir hastaneye mesai saatlerinde neden rakı sevkiyatı yapıldığı konusunda İstanbul Üniversitesi yönetiminin açıklama yapması bekleniyor. Hastane personelinin görev başında alkol alması hem devlet memurları yönetmeliğine, hem de YÖK Disiplin Yönetmeliği'ne göre suç.

HASTANEDE RAKININ NE İŞİ VAR?
Vatandaşın şifa bulmak amacıyla geldiği Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'nde içeri paketlerle rakı taşındığını gören vatandaşlar “Bu rakıyı doktorlar mı, hastalar mı içiyor?” demekten kendilerini alamadılar. Hastaneye sokulan rakıları kim içse ayrı bir skandal. Doktor kafa bulup muayene mi yapıyor, yoksa tedavi olmaya gelen hastalar alkolik mi yapılıyor?

VAKİT

ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 05-11-2009, 14:55   #2
Kullanıcı Adı
Feride
Allah Allah..Aslında bana ikinci şık daha mantıklı gibi geliyor. Yani, tedavi olmaya gelen hastalara veriliyor olabilir..Mantıklı dedim ama, esasında bu ihtimal bile akıllara ziyan..
Ne günlere kaldık ya..
Feride isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-11-2009, 15:28   #3
Kullanıcı Adı
redyellow
Alıntı:
Feride Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Allah Allah..Aslında bana ikinci şık daha mantıklı gibi geliyor. Yani, tedavi olmaya gelen hastalara veriliyor olabilir..Mantıklı dedim ama, esasında bu ihtimal bile akıllara ziyan..
Ne günlere kaldık ya..

Hastalara RAKI verilmez...

Hani belki tedavide ALKÖL kullanıyor felan denir ama bu asla RAKI değildir.

Bu olayda bir hinoğlu hinlik var sanıyorum.
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-11-2009, 15:30   #4
Kullanıcı Adı
Feride
Alıntı:
redyellow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hastalara RAKI verilmez...

Hani belki tedavide ALKÖL kullanıyor felan denir ama bu asla RAKI değildir.

Bu olayda bir hinoğlu hinlik var sanıyorum.
)Ya valla tabi doğal olarak verilmez. Verilmesi zaten garabet bir durum olur. Burada iki ihtimal üzerinde duruluyor. Ben tercihimi ikincisinden kullandım..

Konu Feride tarafından (05-11-2009 Saat 15:36 ) değiştirilmiştir..
Alt 05-11-2009, 15:56   #5
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Tedavilerde kulanılan alköl yönteminin kabul edilir bir prosedürü vardır,ve bu bağlamda uygulanır.Yalnız bu görüntü akıllara başka soru işaretleri getiriyor.Acaba keyfü-sefa yapmak isteyen aydınlıkçı(!) kafalar için mi getirilmiş?
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-11-2009, 16:16   #6
Kullanıcı Adı
redyellow
Alıntı:
ishakyilmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tedavilerde kulanılan alköl yönteminin kabul edilir bir prosedürü vardır,ve bu bağlamda uygulanır.Yalnız bu görüntü akıllara başka soru işaretleri getiriyor.Acaba keyfü-sefa yapmak isteyen aydınlıkçı(!) kafalar için mi getirilmiş?

Rakıyı çekip çekip ameliyata girdiklerini düşünebiliyor musun
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-11-2009, 17:59   #7
Kullanıcı Adı
Feride
Alıntı:
redyellow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Rakıyı çekip çekip ameliyata girdiklerini düşünebiliyor musun
O kadar da değildir heralde..: D

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
rakı, zehir, ölüm

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)