![]() |
#11 |
![]() Rahmetli Timurtaş Uçar şöyle derdi:
"Beni bir gün trt'ye çıkarın, bir gün orda konuşayım, islamı anlatayım, gerçekleri anlatayım, sonra isterseniz beni asın!" TRT timurtaş uçarın konuştuğu dönemde öyle özenilecek, ya ne güzel bir yayın organı denilecek bir yer değildi, tam tersi islama hakaretler yapılan bir yerdi. Ve timurtaş hocamız DOĞRUYU SÖYLEYEBİLMEK İÇİN o kanala çıkmak için bunları söylüyordu. Bu vesile ile Timurtaş Hocamı rahmetle anıyorum. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||
![]() Alıntı:
Unutma: kem söz sahibine aittir. Bak sana iki paragraf aktarayım: Alıntı:
Alıntı:
Fethullah Gülen hocaefendinin sitesinden. http://tr.fgulen.com/content/view/9768/10/ ŞEREFSİZLER demek hakarettir, küfürdür. İyi düşün. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
![]() Alıntı:
Konuyu okuduğuna bile inanmıyorum senin, bunu bir eleştiri olarak kabul et sakın alınma... Kendini geliştirmeye çalış hakaret etmek en kolayıdır... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
![]() gencdadaşlar nickli kişinin ŞEREFSİZLER şeklinde yazdığı yazıların silinmesini istirham ediyorum.
Foruma bu şekilde bir hitap yakışmıyor, ayıp oluyor. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
![]() Gereken yapıldı arkadaşlar gerilmeye gerek yok zaten konu için bölüm sorumluları ve yetkililer zaten var anında müdahale ediliyor.Lütfen konuya devam edeniz..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
![]() demek istedim gülen hocamıza dil uzatmak ona yapılan saygısızlıktır.
Konu Ak_Kelebek tarafından (05-11-2009 Saat 17:12 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
![]() Senin yazdıklarını okumak bile güç kardeşim, hala da ısrar ediyosun... Tam bir cahillik belirtisi, aş kendini biraz aş...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
![]() Sayın ishakyilmaz:
Benim gençdadaşlardan alıntıladığım BENİM YAZILARIMI da da silinki o çirkin ifadeler forumu daha fazla kirletmesin. Teşekkürler. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|