![]() |
#51 |
![]() bence burada övgüden fazlası var...
burada hemen hemen çoğunluğu akpartili olduğu halde bu yarış neden.... bu kadar kaptırmayın bence çünkü aşırı bağlanma yapılan hatayı görmenizi engeller.... böylesi sevgiyi hakedecek topluluk sadece peygamberlerdir bence... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
![]() biz burda birbirimizle yarışmıyorz arkadasım hepimiz baskanımızı öyle çok seviyoruz ki bunu kelimelere dökmeye çalışıorz ama mümkün olmuo. biz ak gençliğiz bu yolda hep beraber hareket etmek için varız hep birlikte basbakanımızın yolundan gidiyoruzz
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
![]() bir insanın yolundan gidiyorsan teşvik edeceksin ama bir hata olacaksa ilk sen göreceksin....
ama herşeye alkışla değil.... resmini gördüğünde kendinden geçerek değil.... özellikleri ile takdir ettiğim bir insan ama sevdiğim söylenemez... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
![]() bunları yazmazsanız kimse sevmiyorsunuz demez size
peki kime ne kanıtlıyorsunuz... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
![]() biz doğruyu ve yanlışı ayırt edebiliyoruz ki burdayız.sen neden her konuda bu tür çıkışlar yapıosn pek de anlayabilmiş deilim...biz doğrularını konustuğumuz gb yanlışlarınıda konusurz yeri geldiğinde...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
![]() ak parti bu kadar mükemmel mi
hatalar sadece diğer partilere mi ait... sizin hatanızdan nerde bahsediliyor... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
![]() senin amacın ne.formun girişini okumadın sanırım ak gençliğin buluşma noktası dio.koskoca bi ülke yönetilio bi yerlerde tabiki hatalar olcak bu gayet normal bu durum önmli olan sonuçtur.türkiyenin 5 yıl önceki haliyle şimdiki halini kıyaslarsan bunu daha ii anlayabilirsin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
![]() ben şu an kötü demedim 5 yıl öncede burda idim farkları anlayacak yaştayım...
sadece muhalefetin olmadığı bir ortamda hatanı görebilmen için kendine daha iyi bakman gerekir... hatayı da konuşuruz diyen sensin.... bunun üzerine hani nerde deyince neden bu kadar kızıyorsun ki... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
![]() çoğu bölümde herkese kapı açık deniliyor...
eleştirmeyen herkese mi... alkış tutacak herkese mi... idealistgenç ten tanımasaydım çoğu kişiyi zaten burda da olmazdım... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|