![]() |
#31 | |
![]() Alıntı:
![]() Herkes herkesi eleştirebilmeli, edeb içerisinde, eleştiri sınırları içerisinde ve doğru bir şeyle eleştirmeli. yalan üzerinden eleştir olursa bu olmaz, edep dışı olursa bu olmaz. Ben akpyi eleştirebilmeliyim, akpli beni, spyi eleştirebilmeli. Ama her zaman saygı ve sevgi sınırlarını asla aşmadan. selamlarımla. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
![]() Alıntı:
1.Ben Erbakana veya Numan kur. ne dedimde alaycı bir tavır kullandın? 2.Bu forumdaki amacını Allah'ı düşünürek dürüstçe yazsana sen? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
![]() Alıntı:
yazda geldi ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
![]() Alıntı:
Diyelim ki Isınamadım demek eleştiridir, ama eleştiri yapmak herkesin hakkıdır. Yani eleştiriyorsun diye kimseye kızmaya hakkımız yok. ben eleştiriye evet dedim, hakarete hayır dedim. Eleştiri ayrıdır, hakaret, aşağılama vs. ayrıdır. Hakaret ve aşağılama vs. olmadıktan sonra eleştirilere açık olmalıyız. Ben eleştiriye evet dedim zaten ve yazımı da size değil kararlı nickli arkadaşa yazmıştım. Her zaman keskin sirke küpüne zarardır. Saadetciler için de akpliler içinde geçerlidir. Anlatmak istediklerimizi daha makul bir üslupla anlatmamız bizim içinde inancımız içinde partilerimiz için de daha iyi olmaz mı? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
![]() Peki.Uslubum sertti farkındayın ve özür diliyorum. Kendisini mutlak doğru peşinde bizleri boş bir yolda ifade eden kararlı arkadaşımıda yürekden kınıyorum sözün bittiği yer Allaha hesap veririz. Tekrar uslubum için özür diliyorum bu konuda artık yazmayacağım.Hakkınızı helal edin Allaha emanet olun.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
![]() Alıntı:
Tebrik ederim. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
![]() KİMLER geldi kimler gecti akpti gibi siyasi büyük bir parti olamadılar kimi darbeyle yıkıldılar kimi mucadele edemediler akp yıkmak yıpratmak isteyenler herzaman baraj kıvamında bir parti olurlar saadet bile kendi liderleri akp laf atmakla uğraşır numan kurtuluş bile fetullah gülen hocamız kadar olamadı olamaz bile hakkında konuşur hepsini topla bir parti cıkmaz onlardan
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|