05-13-2009, 15:50 | #1 |
Deniz Feneri'nde suç unsuru bulunmadı
CHP lideri Deniz Baykal'ın siyasi malzeme yaparak iftira ve asılsız iddialarda bulunduğu Deniz Feneri Derneği'nde yapılan inceleme sonuçları açıklandı.
İçişleri Bakanlığı, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen Türkiye Deniz Feneri Derneği’ne yönelik adli soruşturma kapsamında istediği, derneğe ait denetim raporlarını başsavcılığa gönderdi Milliyet’in aldığı bilgiye göre, İçişleri Bakanı Beşir Atalay’ın geçen yıl eylülde verdiği onay üzerine Deniz Feneri Derneği’nde başlatılan denetim tamamlandı. İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi denetçilerinin yaklaşık 6 aydır derneğin İstanbul‘daki merkeziyle Ankara’daki şubesinde yaptıkları denetimler sonucu derneğin yürütme organlarınca yapılan iş ve işlemlerde herhangi bir suç unsuru bulunamadı. (Milliyet)
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
05-13-2009, 15:51 | #2 |
haberin kaynağına bakılırsa milliyet hayret nasıl olduda deniz feneri hakkında suç unsuru bulunmadı başlığı attı. :D
|
|
05-13-2009, 15:51 | #3 |
Sonunda açıklanabildi...
Çok dua etmişlerdi bişey çıksın diye ama ... |
|
05-13-2009, 15:57 | #4 |
evet nasılda ümitlenmişlerdiler foyaları ortaya çıktı, şimdi ise ali kılıç başka idaalar ortya başladı görüyormusunuz bunları yaptıklarını, sürekli devletin önünü kesiyorlar bunlar vatan hainleridir vatan hainler, artık bu güzel habere bana beğeni puan ı verirsiniz artık :D
|
|
05-13-2009, 15:58 | #5 | |
Alıntı:
İstediğiniz beğeni olsun tabi veririm (: |
||
05-13-2009, 16:06 | #6 | |
Alıntı:
İstisna oluyor demekki (: |
||
05-13-2009, 16:07 | #7 | |
Alıntı:
|
||
05-13-2009, 16:14 | #8 | |
Alıntı:
Hangisine güveniyorsanız ondan öğrenin..Biz güvendiğimiz kanalı ve gazeteyi takip ediyoruz...Eleştirmek ne haddinize..?! |
||
05-13-2009, 16:19 | #9 |
Haber eğer ki doğruysa kaynağı çok mühim değil gibi geliyor.
Eğer ki Milliyet doğru haber veriyorsa tabiki eleştirilemez ama yanlış haber veriyorsa tepkiyi ortaya koymak hiçte yanlış bir tutum değil sanırım. |
|
05-13-2009, 16:21 | #10 |
ne oldu rengin soldu bakıyorum, sen chp nin her dediği iftralara inanıyorsun da biz ona buna inanıncamı ucu sana dokunuyor, ne yani şimdi kanalbiz, avrasya tv, deniz baykalın dediklerinemi inansaydık... :D
|
|
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
|
|