AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Konu Kapatılmıştır
Stil
Seçenekler

Alt 05-14-2009, 19:42   #121
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
hani bir hadis vardı ya tamamı aklımda değil, şöyle birşeydi..

“Sizden öncekilerin yolunu adım adım, karış karış izleyeceksiniz.eğer onlar bir sürüngen deliğine girse, siz de gireceksiniz.''

İşte peygamberimizin söyledikleri nasılda bir bir çıkıyor.
hipermuhafazakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 05-14-2009, 21:00   #122
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
''MEDENİYET DEDİĞİNİZ AÇMAKSA BEDENİ,DESENİZE HAYVANLAR BİZDEN DAHA MEDENİDİR''HİÇ KİMSE BİZİ BÖYLE BİR İMAJ İLE TEMSİL EDEMEZ!!!
LÜTFEN GRUBA HERKESİ DAVET EDİNİZ!!!
http://www.facebook.com/group.php?gi...6761464&ref=nf
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 05-15-2009, 09:26   #123
Kullanıcı Adı
redyellow
Katılıyorum. Bizi temsil edemez, bu bir rezalettir.

TRT genel müdürü de bu rezilliğin altına imza atanlardan biridir.

Bu rezaletin hesabını vermelidir.

Bu utanç verici olayın sorumluları hakkında gereken yapılmalıdır.

Yapılmazsa gelecek yıllarda daha büyük rezaletler bizi bekliyor olacaktır!
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 05-15-2009, 09:38   #124
Kullanıcı Adı
INTEGRAL
Bu Hadise mevzusu kabak tadı verdi artık. Hadiseye laf edenler, zamanında kanal7 televizyonunda yayınlanan, ölü nasıl kefenlenir, nasıl gömülür onu anlatan programa neden tepki göstermediler bu kadar. O programda çocukların izlediği bir saatte hem de uygulamalı olarak anlatıldı. Bu çocukların psikolojisini bozuyorda o bozmuyor mu?
INTEGRAL isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 05-15-2009, 10:03   #125
Kullanıcı Adı
YuZaRSiF
Alıntı:
INTEGRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu Hadise mevzusu kabak tadı verdi artık. Hadiseye laf edenler, zamanında kanal7 televizyonunda yayınlanan, ölü nasıl kefenlenir, nasıl gömülür onu anlatan programa neden tepki göstermediler bu kadar. O programda çocukların izlediği bir saatte hem de uygulamalı olarak anlatıldı. Bu çocukların psikolojisini bozuyorda o bozmuyor mu?

Kefenleme proğramı sonrası o görüntüler magazin ve adult sitelerindede gösteriliyormu ? Birilerine malzeme olarak yani ?
YuZaRSiF isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 05-15-2009, 10:05   #126
Kullanıcı Adı
INTEGRAL
Evet göstewrildi. CANLI YAYINDA ÖLÜ GÖMME diywe gösterildi tabiki de. Ayrıca bana kanal 7 nin o yaptığının haklı olduğunu söyleyemessin.
Alt 05-15-2009, 10:10   #127
Kullanıcı Adı
YuZaRSiF
Alıntı:
Evet göstewrildi. CANLI YAYINDA ÖLÜ GÖMME diywe gösterildi tabiki de. Ayrıca bana kanal 7 nin o yaptığının haklı olduğunu söyleyemessin.
Ne kadar cahil bir insansın sen. Ben dam diyorum sen kapı diyorsun. Daha lafı anlayamıyorsun burada kalkmış laf salatası yapıyorsun. Önceki mesajımı iyi okuda ondan sonra cevabını ver
Alt 05-15-2009, 10:15   #128
Kullanıcı Adı
INTEGRAL
Bakıyorum hakrete başladın. Sözlerini sana iade ediyorum. İslamcı gerçek yüzünü göstermeye başladı.
Alt 05-15-2009, 10:18   #129
Kullanıcı Adı
YuZaRSiF
Alıntı:
Bakıyorum hakrete başladın. Sözlerini sana iade ediyorum. İslamcı gerçek yüzünü göstermeye başladı.
Sen şu yazdığım cümlelerin noktası kadar umrumda değilsin. Sen kimsin ki hakaret edicem sana. Önündeki klavyeyle avut kendini sen , zaten yıllardır başka şey yaptığınızda yok yerinizde sayıyorsunuz
Alt 05-15-2009, 10:21   #130
Kullanıcı Adı
INTEGRAL
Kardeşim kabul edeceksiniz. İsteenizde istemesenizde. Bu ülke ATATÜRKÜN CUMHURİYETİ hacı hoca TAkımının değil bunu kafanıza sokun ya kjabuledersiniz ya da etirilir anladın mı? Senin gibi beyni tarıkatçılar tarafından yıkanıp aç karnı doyrtulan biatçı mantık bu ülkeden defolup gidecek.
Konu Kapatılmıştır

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
çirkin, dansöz, hadise, kostüm, olay, rezil, türkiye

Konuyu Toplam 5 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 5 Misafir)