AK Gençliğin Buluşma Noktası
Bülent Arınç (Ak Parti Forum) Bülent Arınç ile ilgili bilgiler, haberler, resimler ve videoları bu bölümde paylaşılıyor.

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 05-15-2009, 20:32   #12
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Alıntı:
YÜREĞİM_REHİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Büyük Önder Bu ülkede savaşmış askerler için dedi. Hatta bir yabancı komutanın savaşta kopan kolu için ''Sizxin kopan kolunuz iki ülke arasında köprü olacaktır'' da demiş BÜYÜK ŞAHSİYETTİR. Lakin kalkıpta emperyalistr bir mantalite ile başka ülkeyi işgal eden bir işgal devletinin askeri için demesi çok üzücü bir durum. Kusursa bakma iste senin Erdoğan'ın ''askerlik yan gelip yatma yerşi değildir'' lafınıu desteklemen bu ülkedeki şehitlerin kemiklerini sızlatır anladın mı? Asıl yan gelip yatanlar kimler. Bu ülkeyi yabancıya parsel parsel satan eski maliye baklanı unakıtan olmasın. AKP kadar ağlatamaz yine. Her zamn diyorum akp NİN MANTALİTESİ STALİN'İN tavuğun cebinden biraz yem çıkartan stalinin bacaklarının dibine sıgınması ve ona itaat etmesi gibi AKP nin mantalitesi de. Kaşikla verip kepçe ile almak ve vatandaşı bulgurla prıncle sadajka kültürü ile muhtaç hale gewtirmeTAVUĞU gibi. Yani halkı yolup yolup ortalığa bırakmak ve canı yanan üşüyen k. Acaba Kim bu ülkenin anasını ağlatıyor.
Allah Allah..
ABD emperyalist işgalci oluyor da, M.Kemal'in kutladığı İngilizler ne oluyor?
Okşayıcı işgalci mi?

Ortada kuyu var yandan geç.

-
Erdoğan'ın o sözünü desteklerim tabi.
Askerlik yan gelip yatma yeri midir diye soruyorum sana?
Yan gelip yatma yeriyse, Erdoğan'a ne gerek, sorarız büyüklerimize anlatırlar Askerde ne güzel dayak yediklerini.

Yani yan gelip yatma değildir demek oluyor bu.

ŞEHİTLER İÇİN SÖYLEMİŞSE AMENNA diyorum.
O da öyle söylenmemiştir.
Getirin bakalım o konuşmanın tam metnini görelim nerede ne demiştir.

Laf cımbızlamakla siyaset yorumlanmak ne zamanın adeti?

--
Bu ülkeyi yabancıya parsel parsel satan(...)
Satma değil o Özelleştirme.

Hadi söyle bakalım bana, özelleştirmeyen iktidar var mı?
Göster bakalım.

İstiyorsan ben göstereyim sana hangi iktidarın nereleri Özelleştirdiğini.

İstersen Bay Baykal'dan da verelim.
Olur mu?

--
AK Parti şöyle ağlatıyor böyle ağlatıyor BUNLAR "YERLER SOSYAL MESAJINI" kategorisine giriyor.

KİM AĞLATIYOR ANASINI MİLLETİN diye niye lafı çeviriyorsun?
Erdoğan "ananı da al git" dedi diyorsun.
Bende unutma Baykal'da vatandaşın anasını ağlattı diyorum.
Hem de kadın..
Gırtlaklamalar felan..

Hıı
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)