05-15-2009, 20:32 | #12 | |
Alıntı:
ABD emperyalist işgalci oluyor da, M.Kemal'in kutladığı İngilizler ne oluyor? Okşayıcı işgalci mi? Ortada kuyu var yandan geç. - Erdoğan'ın o sözünü desteklerim tabi. Askerlik yan gelip yatma yeri midir diye soruyorum sana? Yan gelip yatma yeriyse, Erdoğan'a ne gerek, sorarız büyüklerimize anlatırlar Askerde ne güzel dayak yediklerini. Yani yan gelip yatma değildir demek oluyor bu. ŞEHİTLER İÇİN SÖYLEMİŞSE AMENNA diyorum. O da öyle söylenmemiştir. Getirin bakalım o konuşmanın tam metnini görelim nerede ne demiştir. Laf cımbızlamakla siyaset yorumlanmak ne zamanın adeti? -- Bu ülkeyi yabancıya parsel parsel satan(...) Satma değil o Özelleştirme. Hadi söyle bakalım bana, özelleştirmeyen iktidar var mı? Göster bakalım. İstiyorsan ben göstereyim sana hangi iktidarın nereleri Özelleştirdiğini. İstersen Bay Baykal'dan da verelim. Olur mu? -- AK Parti şöyle ağlatıyor böyle ağlatıyor BUNLAR "YERLER SOSYAL MESAJINI" kategorisine giriyor. KİM AĞLATIYOR ANASINI MİLLETİN diye niye lafı çeviriyorsun? Erdoğan "ananı da al git" dedi diyorsun. Bende unutma Baykal'da vatandaşın anasını ağlattı diyorum. Hem de kadın.. Gırtlaklamalar felan.. Hıı |
||
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|