![]() |
#41 |
![]() Duyguseli imzalar müthiş acaba ben imzamı değiştirsemmii
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#43 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#44 |
![]() ![]() yüreğim, toparlan gidiyoruz! /ya da toparlandım gidelim!/ ârafta kalakalmak yakışmadı bize; bir adım atalım hadi, “yâr” deyip susalım; “yâr”dandır deyip razı olalım! ![]() Değilmi ki sen bir delisin? Helal et aklını gitsin.. Konu Duygu'Seli~ tarafından (11-07-2009 Saat 18:03 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
#45 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#46 |
![]() duyguseli naptın sen ya
hepside muhteşemler emeğine sağlık ![]() ağzım açık baktım ya hepsine de ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
![]() ![]() Yanlış aşkların güzergahından çark etmişe benziyor yüreğim.. Karanlığa sitem, yıllara özlem gibi kanayan yaralarım.. Bunlara rağmen şehir gözbebeğime sığmıyorsa artık.. Daha ne demeye uğraşmalı.. ![]() Günler güz yaprakları gibi birer birer dökülürken ayaklarımın dibine, Ben her gece karanlığa dikip gözlerimi senin aydınlığını bekledim. |
|
![]() |
![]() |
#48 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#49 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#50 |
![]() Hakkın karşına çıkardığı değişimlere direnmek yerine, teslim ol. Bırak hayat sana rağmen değil, seninle beraber aksın. “düzenim bozulur, hayatım alt üst olur” diye endişe etme. Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden iyi olmayacağını?? ~ Tebrizli Şems ~ ![]() AŞK kanatlar kırılıncaya kadar uçmaktır. ŞEVK kanatlar kırıldıktan sonra da uçmaya çalışmak! ~ ~ ~ Konu Duygu'Seli~ tarafından (07-21-2009 Saat 00:03 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
avatar, avatar için resim, İmza |
Konuyu Toplam 21 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 21 Misafir) | |
|
|