05-23-2009, 00:50 | #1 |
Arınç'ın cenazeye katılmama pişmanlığı
Bülent Arınç, Türkan Saylan'ın cenaze törenine katılmamanın pişmanlığı içinde olduğunu açıkladı. Arınç'ın pişmanlığını dile getirdiği yöntem bakın nasıldı? 22 Mayıs 2009 23:01 Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Bülent Arınç, HaberTürk televizyonunda katıldığı Teketek programında çeşitli soruları cevaplandırdı. Arınç, RTÜK Başkanı Zahit Akman’ın görevinden ayrılması ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün yargılanmasına ilişkin konuların dışında bir konudaki pişmanlığını da dile getirdi. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Türkan Saylan’ın cenazesine katılamadığı için üzgün olduğunu ifade eden Arınç, “Mutlaka katılım olmalıydı” dedi. Bülent Arınç, pişmanlığını dile getirirken şu ifadeleri kullandı: “Bazı bakanlar gibi Milli Eğitim Bakanımız Nimet Çubukçu’nun bir hanımefendi olarak, bilim kadını olarak eğitim hizmetlerine gönül vermiş birinin cenaze töreninde bulunması doğal olurdu. Çok da iyi olurdu. Binlerce insanın büyük üzüntü ile cenazesini takip ettiği bir hanımefendiye karşı en azından görevini yerine getirmemiz lazım. Mutlaka katılım olmalıydı.” Bülent Arınç, “hükümetin en güçlü bakanı” olarak hükümeti temsilen ya da kişisel olarak kendisinin niçin katılmadığına ilişkin ise herhangi bir açıklama yapmadı. Haber7
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
05-23-2009, 00:53 | #2 |
bende cenazeyi sıft aklımda yer alsın diye izledim...
böyle din düşmanı birinin cenaze namazı nasıl olur diye... ve beklediğim gibi oldu.... o siyaset meydanını izledikten sonra tamamen iyi yaptıklarını düşüğnmeye başladım iyiki gelmediler. |
|
05-23-2009, 00:55 | #3 |
Saylanın eğitimci kimliğine söyleniyor. Arınç'ın hamleleri..Kutuplaşmayı önlemek amaclı olduğuna inanıyorum yazının hepsini okursanız daha ilginç detaylar var. Arınçın Fatih Altaylı programındaki konuşmaları.
|
|
05-23-2009, 00:57 | #4 |
ben yazıyı okudum fakat bu benim düşüncem hiç bir kimliğinede saygı duymuyorum..
|
|
05-23-2009, 00:58 | #5 |
Yapmacıktan cenazesine katılacağına katılmayıp kendin olmayı seçtiğin için teşekkürler Bülent abi...
|
|
05-23-2009, 01:02 | #6 |
Yok ben size demedim aynı anda yazdık heralde. Saylana bende saygı duymuyorum hatta iyi duygularda beslemiyorum fakat Bülent Arınç'ın devlet bakanı olarak yaptığı acıklama ılımlı, hararet düşürücü Arınç çok iyi bir siyasetçi
|
|
05-23-2009, 01:05 | #7 |
|
|
05-23-2009, 02:11 | #8 |
turkuas katılıyorum sana. Büyük siyasetçiler her daim kendini belli eder.Haber için teşekkürler
|
|
05-23-2009, 02:20 | #9 |
yirmi küsür yıldır izliyorum.ben türkiye siyasetinde daha böyle bi efendi bi adam daha görmedim.helal olsun valla
|
|
05-23-2009, 02:26 | #10 |
Normal bir vatandaş olarak ben asla katılmazdım ve eminim ki Bülent Arınç'da normal bir vatandaş olsa, o da katılmazdı. Ama ülkenin önemli bir bakanı olarak, (her ne kadar nefret etsem de) bazı yararları bulunan bir insanın cenazesine katılması yadırganmazdı. Her ne kadar Türkan Saylan sonuna kadar karşısında olsa da Ak Parti'nin, cenaze olunca işler değişir tabi.
|
|
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|