AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 05-23-2009, 20:43   #1
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Standart Peygamberi, Atatürk'le kıyaslayan CHP'li gönderildi
Peygamberi, Atatürk'le kıyaslayan CHP Denizli il Başkanı Ali Kavak ve bütün yönetim görevden alındı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli il yönetimindeki 8 kişinin istifasından sonra İl Başkanı Ali Kavak ve bütün yönetim görevden alındı. İl Başkanı Kavak CHP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) tarafından, parti tüzüğünün 42. maddesi gereğince yapılan işlemi doğruladı.

CHP İl Başkanı Kavak'ın, görevde bulunduğu dönemde çeşitli zamanlarda söylediği bazı sözler ve icraatları tepki toplamıştı, Bir televizyon programında Hz. Muhammed'i (SAV) Atatürk'le kıyaslamasına tepki yağmıştı.

Programa canlı yayında katılan Ali Kavak, Denizli Vali Yardımcısı Mustafa Güney'in, "Dünya, Hz. Muhammed gibi bir lider istiyor." sözü üzerine, "Yani Atatürk gibi bir lideri bırakıyoruz biz Denizli'de? Tabii Hz. Muhammed dinî liderdir. Yeni baştan şeye getiriyoruz." demişti. Bu sözler, Denizli'de çeşitli sivil toplum örgütleri, siyasi parti temsilcileri ve diğer vatandaşların tepkisine sebep olmuştu.

Ayrıca parti binasında düzenlediği bir basın toplantısında da belediye önündeki Atatürk anıtında bulunan atın cinsel organının özellikle koparıldığını ileri süren CHP İl Başkanı Kavak, heykeli yapan Mimar Sinan Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Tamer Başoğlu yalanlayınca zor durumda kalmıştı.

Kaynak: Zaman

 

Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi