Spor Toto Süper Lig Anadolu Takımlarımız ve Spor Toto Süper Lig |
Anketimiz: FENERBAHÇEDE KÖTÜ GİDİŞATIN SORUMLUSU KİM ? | |||
YÖNETİM | 7 | 58.33% | |
TEKNİK KADRO | 4 | 33.33% | |
FUTBOLCULAR | 4 | 33.33% | |
TARAFTAR | 5 | 41.67% | |
Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 12. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
05-31-2009, 15:04 | #11 |
|
|
05-31-2009, 15:21 | #12 |
Türkiye'nin en zengin yönetim kadrosu Fenerbahçe'de dir.
Buna rağmen ortak fikir noktasında Aziz Yıldırım'dan başkasının sözü geçmiyor. Koskoca Ali Koç bile sus pus oluyor. Peki yönetimi bu kadar sağlam bir takım neden kötü yönetiliyor? Aziz Yıldırım klübün başına geldi ve sadece tesisleşme de başarı sağladı. Onu ayakta tutan hala tesisleşmede ki başarısıdır. Taraftar tesisleşmeden anlar mı? Bir takımın taraftarı tesisleşmeyi bir gün konuşur iki gün konuşur. Ancak başarısızlık durumunda tesisleşme onlar için önemli değildir. Fenerbahçe'nin ilk problemi kötü yönetilmesidir. Futbol dışında ki branşlarda Fenerbahçe başarılıdır. Yönetim kadrosunda ki iş adamlarının etkisi bu başarıda bir hayli fazladır. Futbol branşında aynı şeyleri söylemek mümkün değil. Bir Galatasaray'lı olarak Fenerbahçe'yi takip ederek "paranın nasıl kullanılamadığını" net bir şekilde görüyorum. |
|
05-31-2009, 15:40 | #13 |
ben yukarda bahsettim yöneticiler ile araları bozuk olsada eskisi gibi bir tezehürat fenerbahçeli ateşli diyemiyeceğim göremedim, solgun ve suskun bir taraftar görüyorum, eskiden taraftarımız takımımıza şarkılar, tezehuratlar bestelerdi şimdi hiç bir şey yok.
Konu ATmaCA53 tarafından (05-31-2009 Saat 15:43 ) değiştirilmiştir.. |
|
05-31-2009, 16:30 | #14 |
Ama taraftarı ateşleye futbolcudur. bu takımda 1 tane futbolcu olsa da yeterlidir. Mesela fenerbahçede tuncay bu işi en iyi yapan oyuncuydu.Gerektiğinde taraftarın yanına giderek taraftarı ateşlıyordu.Takım içinde heyecan olmayınca bu taraftara da olumsuz yansıyor.doğal olarakta eski coşkusundan uzak bir görüntü çiziyor.
|
|
05-31-2009, 23:19 | #15 |
Fenerbahçede sezonu kötü götürüp kötü tamamlamasının sebebi gevurdan beter hale gelmiş taraftarından dolayıdır. Bu şoklu sezonun sorumluları onlardır. Onların yaptıklarını gevurlar yapmıyordur. Burada bile zaman zaman görüyorum o kalpleri kanserlermiş büyüklük ukalalarını. Dua etsinler gene ligi iyi yerde tamamladılar.
Başkan en başarılı takımların teknik direktörünü , oyuncularını getiriyor. Stadın tesisin alasını yapıyor. Daha ne yaacak ? Onun işi oraya kadar. Bazıları adam oluncaya kadar fenerbahçe kahırbahçe olarak oynamaya devam edecektir. İsterse kralı getirilsin |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|