![]() |
#21 |
![]() Sizin verdiğiniz örneklere laf etmedim ki.Ben sözlerinizden cumhuriyeti sevmediğiniz kanısına vardım.Elbette eleştirebilirsiniz.Görüş söylemek suç değildir.Siz de bana Şeriat karşıtı diyebilirsiniz.Gayette doğaldır.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
![]() Osmanlı Yönetiminin her zaman hasretçilerindeniz...!
O zaman ki düzen o zaman ki hoşgörü o zaman ki gelişmişlik... Esnaf teşkilatları, mahalle teşkilatları vs. vs. keşke tekrar o güzel günler vuuku bulsa.. |
|
![]() |
![]() |
#23 | |
![]() Alıntı:
ve bu nasıl bir özgürlük ki müslümanım ama dinimin grektirdiklerini yapamıyorum sizde bunu savunuyorsunuz ve dinimi yaşaya biliyorum diyorsunuz ya siz başka ülkede yaşıyorsunuz yada islamı yaşadıınızı zannediyorsunuz çünkü ülkemizde yaşamak mümkün değil de.... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
![]() Ne alakası var?Nasıl dininizi yaşayamıyorsunuz?Örnek...?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
![]() Kutlanmadı mı ki?Bilgim yok.Okuyabileceğim bir yazı varsa link atar mısın?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
![]() Kutlu Doğum Haftasına yönelik pek çok etkinlik düzenlendi Türk of the Toon. Bizlerde eşlik ettik. Sanırım sen katılmadın
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
![]() Alıntı:
haaa güzel bir örnek daha var hani şu kuran kursları meselesi...... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
![]() Ben etkinlik yapılmadı demiyorum ama ne tür engellerle karşılaşıldığından sizin haberiniz yok ve sanırım siz katılmamışsınız çünkü engellemelerden haberiniz olmadığına göre....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
![]() Bu sözler cumhuriyetin getirileri değildir.Bu sözler İslam düşmanı olan kişilerin söyledikleridir.Tabii açıkca görüyoruz ki çoğu da solcu.Hatta camii bile yaktılar utanmazlar.Kur'an kursları da aynı öyle.Bunların çoğu kendine kemalist dedikleri için Ata'mızın ismide kirlendi.Böylece çok Atatürk düşmanı çıktı ve buna bağlı olarak rejim düşmanı tabii ki.Tabii bu sözleri sizi önplana alarak söylemiyorum.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|