AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 06-02-2009, 23:21   #21
Kullanıcı Adı
Yektâ-Ak
vallahi çok doğru..ne kadar girip de kimseyle konuşmam,tanıdıklarım hariç vs lafları boş illaki bir yerden başlanıyor...okadar itici geliyorki...aşk-ı ilahi sizin belirttiğiniz gibi banada facebook var dendiğinde o kişiden soğuyorum...bu alışkanlık olmuş insanlarda büyük bir marifetmiş gibi kendilerini sergiliyorlar..
Yektâ-Ak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-02-2009, 23:21   #22
Kullanıcı Adı
melih218
Alıntı:
Feride Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Millet arkadaşlarını buluyor diye, bu sitenin doğru bir şekilde kullanıldığını göstermez.
Türkiye; Facebook'u en çok kullanan 4. ülke. Kullananlara alenen hakaret ediliyor. Kullanmayabilirsiniz. Kullananlara hakaret etmeyin.

Facebook araçtır. Bu forum da araçtır, televizyon da araçtır, bilgisayar da araçtır. Hepsinin doğru ve eğri kullanılması var.
melih218 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-02-2009, 23:23   #23
Kullanıcı Adı
unnamed
Alıntı:
melih218 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yazıyı protesto ediyorum.

1- Çok sayıda eski arkadaşını bulan var.

2- Saçma akla uygun olmayan demek. Kullananlar ve yapanlar akılsız demek doğru değil. Güzel Türkçemizi kötü kullanan bu forumda bile bolca var. Bu konuyu açan bile düzgün cümle kuramıyor. İmlası bozuk.

3- İçindekilere salak diyorsun.

4- Resim ve video koyanlar adult siteye düşer demen çok yakışıksız

5- "kendilerini namus yoksunu haline getirdikleri aşikâr." Buraya girenin namuslarını kaybettiğini öne sürüyorsun. Yine ayıp ediyorsun.

6- "Kızların kendilerinden geçtiği bu sitede" ... Takıntın olmalı.
Melih teşşekürler yorumun için gerçekten güzel demişsin... Resim konusunda da burda da resmi olanlar var ee ne yapacaz şimdi??
Arkadaşlar işiniz sadece facebook la uğraşmaksa anlarım ki siz boşa düşüp canları sıkılan insanlarsınız.. Daha önemli konulara bence kafanızı yorun....
Alt 06-02-2009, 23:25   #24
Kullanıcı Adı
Feride
Alıntı:
melih218 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Türkiye; Facebook'u en çok kullanan 4. ülke. Kullananlara alenen hakaret ediliyor. Kullanmayabilirsiniz. Kullananlara hakaret etmeyin.

Facebook araçtır. Bu forum da araçtır, televizyon da araçtır, bilgisayar da araçtır. Hepsinin doğru ve eğri kullanılması var.
Bir kere facebook adı üzerinde yüz kitabı. İsmi baştan falsolu. Bundan daha ne gibi hayırlı bir medet beklenir.

Millet kendini sergileyecek de sonra neymiş efendim, arkadaşlarını bulacak..İlginç cidden!..
Feride isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-02-2009, 23:29   #25
Kullanıcı Adı
Gökmen
ALLAH c.c bildiğini kuldan gizlemek sadece aciz insanlara yakışır.
Ben Facebook,a üye olduktan 2-3 ay sonra miğdem bulanmaya başladı ne yalan ve oraya fotoğraflarımı eklemiştim fakat üyeliğimi sonlandıracakken o sırada İshak kardeşimin konuları ve çalışmaları başgösterdi. Beni tanıyanlar zati facebook,a girmediğimi bilir kolay kolay, ishak kardeşim,e buradanda söylüyorum şayet darılmayacak ise ben üyeliğimi Facebook,dan iptal edeceğim. Bu iğrenç sitenin bir barçası olmak açıkcası canımı çok sıkıyor ve ahirette bunun bir parçası olarak ALLAH c.c hesap vermek zorunda kalmak istemiyorum...
Gökmen isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-02-2009, 23:55   #26
Kullanıcı Adı
melih218
Alıntı:
Feride Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
adı üzerinde yüz kitabı...
"Kütübü Cemal" deseydik hayır gelir miydi?
melih218 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-02-2009, 23:56   #27
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Alt 06-03-2009, 14:31   #28
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz

''Facebookta Muhafazakar Bayanların Resim Paylaşmalarını İstemiyoruz''

http://www.facebook.com/group.php?gid=101179756943&ref=nf
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-03-2009, 14:41   #29
Kullanıcı Adı
Ruh-i zar
''Chat'' sitesi gibi..!
Tek farkı alalen olması heralde...
Harika yazıydı...(+)
Ruh-i zar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-03-2009, 15:00   #30
Kullanıcı Adı
redyellow
bu facebook denen merete bende üye olmuştum, şimdi dondurdum.

Tamamen iptal imkanı vermemişler, yoksa tamamen iptal edeceğim.

Sayfamı dondurdum, sayfaya da FABEBOOKDA İSLAMA VE PEYGAMBERİNE HAKARET EDEN SAYFALAR VARMIŞ, BUNLAR KALDIRILMADIĞI İÇİN PROTESTO EDİYORUM diye yazılar yazdım bıraktım.

Hanımların resim koymalarına kesinlikle karşıyım, çok yanlış bir şey.

İshak bey teşekkürler bu güzel yazı için.
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)