Alıntı:
Onlybullet34 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
3. abdulhamit Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Onlybullet34 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
3. abdulhamit Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
büyükdoğu Nickli Üyeden Alıntı
ben yanıtlayayım o zaman.Fransa'da temsilciler meclisi Kral'ın yetkilerini azaltıp azaltmamayı tartışırken azaltalım diyenler toplu halde sola böyle kalsın diyenler toplu halde sağ tarafa oturmuşlardır...Meselenin aslı buraya dayanır.
Necip Fazıl bu konuyu şöyle açıklar:
Öteden beri "sağ" alıkoymak "sol" süpürmek niyetinde
|
evet beklediğim cevap buydu yani bu günkü kavramlar bize diğerleri gibi batı kaynaklıdır o zaman niye ben onların kavramlarına göre hareket edeyim ve bende ilave de bulunayım sağ kapitalizmi. sol sosyalizmi temsil eder ya da ettiğini zanneder ama ikisininde birleşme noktası siyonizm dir biri timsahın alt çenesi diğeri üst çenesidir timsah ise siyonizmdir örnek: 57. hükümette 3 parti vardı 1 mhp yani milliyetçi sağ 2 dsp yani milliyetçi sol 3 anap yani liberal ve bu 3 parti de ortaklıklarında abd ye hizmet etmişlerdir sözde farklı görüşlere mensuptular ama bu halka bişey yapmadılar dünün sosyalist gazetecileri bu gün kapitalizme hizmet ediyorlar siyasetçiler öyle solcu sağcı karıştı o zaman biz neyin mücadelesini veriyoruz bu milletin kendi görüşü yok mu? sultan fatih. alparslan, abdulhamit hangi görüşe sahipti niye onların izinden gitmiyozda fransa dan çıkmış ve hizmet ettiği yer belli olan görüşlere sahip oluyoruz
saygılar
|
Fransayı Örnek Aldığımızı Kim Söyledi ??
"sağ kapitalizmi. sol sosyalizmi "
"2 dsp yani milliyetçi sol 3 anap yani liberal "?
--------------------------------------------------------
|
BU AKIMLAR FRANSA DAN ÇIKTIĞI İÇİN SÖYLEDİM VE DİYORUM Kİ FATİH SULTAN MEHMET İSTANBUL U FETHEDERKEN SAĞCIMIYDI SOLCUMUYDU?
|
DÖNEMLER,ŞARTLAR FARKLIYDI ..Fatih Sultan Mehmedi Bu KONUYA bir daha yazma siyasetle onun bi alakası yok DİNİNE ,VATANINA BAĞLIYDI BUDA ONUN SAĞ GÖRÜŞLÜ OLDUĞUNUN KANITIDIR.İSTANBULUN FETHİ Yİ KURANDA YAZIYOR ARKADAŞIM .OLAYLARI SAPTIRMA..
|
OLAYLARI SAPTIRMIYORUM AMA SEN ANLAMAMAKTA DİRENİYORSUN VE Bİ DAHA FATİH İ YAZMA DİYE TEHDİTKAR KONUŞMA ....! >

DÖNEMLER FARKLI DİYORSAN 1946 İLE BU GÜNKÜ DÖNEMDE FARKLIDIR. SAĞ VE SOL İNSANLARI BÖLMEK İÇİN KURULMUŞTUR NİTEKİM 12 EYLÜL DE BUNLAR YAŞADIK BİR ÇOK VATAN EVLADI ÖLDÜ O ZAMANIN SAĞCI VE SOLCU LİDERLERİ DAHA SONRA BİRŞEY OLMAMIŞ GİBİ SARMAŞ DOLAŞ OLDULAR NEREDE SAĞCILIK NEREDE SOLCULUK VE KUR ANDA BAHSEDİLEN SAĞ İLE SİYASETTE BAHSEDİLEN SAĞ AP AYRI ŞEYLERDİR FATİH SULTAN MEHMET İ DE SAĞCI YAPTIN O ZAMAN SOLCULAR KİMDİ DİNİNE VATANINA BAĞLI SOLCU OLAMAZMI? TEKRAR EDİYORUM SAĞ VE SOL TAMAMEN BİZİ BÖLMEK İÇİN KURULMUŞ TEZGAHTIR